ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματς ετοιμότητας και αποδείξεων

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ λαμία
Το εξ αναβολής παιχνίδι Α.Ε.Κ - Λαμία θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteTv
Γράφει ο Σοφιανός Κανταρίδης

Εν μέσω εθνικών υποχρεώσεων θα γίνει το παιχνίδι Α.Ε.Κ. - Λαμία κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Λόγω το ότι η εθνική ομάδα θα χρησιμοποιήσει το Ο.Α.Κ.Α ως έδρα το παιχνίδι κυπέλλου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας με μόλις δύο χιλιάδες εισιτήρια.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, όπου θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (18:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν τους αντιπάλους τους στο γήπεδο της Καλλιθέας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων είχε αναβληθεί και τελικά ορίστηκε για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σε συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι διεθνείς Μπακασέτας, Μπακάκης, Μπάρκας, Γαλανόπουλος και Λιβάγια, καθώς επίσης και οι τραυματίες Μάνταλος, Οικονόμους, Πόνσε, Αλμπάνης και Πόνσε. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Άλεφ.

Θέσεις στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να πάρουν οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπογέ και Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ αναμένεται να παραχθεί με τον Τσιντώτα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκάλο και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Μοράν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Γιαννιώτας και Μπογέ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Κλωναρίδη να ξεκινάει στην πλάτη του Γιακουμάκη, ο οποίος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.


Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Καραγκούνη και τους Μπαράλες, Μπλάζις και Μπερτόλιο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν.

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει ούτε στο Χρήστο Καρυπίδη καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ στην αποστολή μετά από καιρό οι Πινιώτης, Ρόμανιτς, Κωστίκας και Κατσίκας.

Η αποστολή της Λαμίας: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Οσμάν, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μαστούρ, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code