ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Mπροστά στον κόσμο του για το 4χ4!


Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Παναθηναικός απόψε ( 19:00- ΕΡΤ 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, απέναντι στον Λεβαδειακό.

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Οι ''πράσινοι'' αγωνίζονται με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ, καθώς μετρούν το απόλυτο των νικών εως τώρα στη Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη πλευρά οι ''Βοιωτοί'' έχουν δείξει δείγματα ιδιαίτερα σκληροτράχηλης και ανταγωνιστικής ομάδας, καθώς πάλεψε αρκετά απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη εκτός έδρας, ενώ έχει νικήσει στη Λιβαδειά τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ματς που αγωνιζόταν και με 10 παίκτες για αρκετή ώρα.

Για τον Γιώργο Δώνη οι αλλαγές σε σχέση με τη νίκη των ''πρασίνων'' δε θα είναι πολλές, με το 4-3-3 να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα σαν διάταξη και μοναδική διαφοροποίηση την επιστροφή του Χρήστου Δώνη να επιστρέφει στο βασικό σχήμα στο πλάι του Δημήτρη Κουρμπέλη και αντί του Έργκις Κάτσε. Ο Άντονι Μουνιέ από την άλλη δεν θα παίξει ούτε σήμερα, με την επιστροφή του να εκτιμάται για το παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδομαδα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code