ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άναψε το πράσινο φώς για ανάπλαση της Τούμπας


Σοβαρότατη εξέλιξη για τα όσα  διαδραματίζονται για τα σχέδια του γηπέδου στην Τούμπα για ανακατασκευή του έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη, μάλιστα με την εξέλιξη της να φέρνει και κυβερνητική σφραγίδα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ευρεία σύσκεψη του Πρωθυπουργού στην οποια μετείχε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής Υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φαμελλος. Στην επίσκεψη αυτή, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο, στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, να συμπεριληφθεί και το γήπεδο του δικεφάλου του βορρά!

Το πιο σημαντικό σημείο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Υπουργός Άμυνας έχει δεσμευτεί για την δυνατότητα παραχώρησης του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο άλλωστε ανήκει στο ταμείο Εθνικής Άμυνας, που αυτό αποτελούσε άλλωστε και αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ φέρεται παράλληλα να εξετάστηκε και η περίπτωση δυνατότητας ανάπλασης του χώρου και να επεκταθεί η γραμμή του μετρό.

Με βάσει τα παραπάνω στοιχεία και τις ενέργειες που θα επακολουθήσουν, καθίσταται σαφές ότι ο δρόμος για την αμεση ανακατασκευή του γηπέδου του δικεφάλου του Βορρά, ανοίγει, αφού το θέμα με την ανάπλαση του γηπέδου είχε καθοριστικό παράγοντα στην εκτέλεση του έργου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code