ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λευκό τοπίο στο Περιστέρι, Ατρόμητος-Ξάνθη 0-0

Ατρόμητος και Ξάνθη αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετα την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο ενώ από την άλλη η Ξάνθη ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια την πρώτη αγωνιστική.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο λευκό 0-0 με ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τις δυο ομάδες να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη φάση για την Ξάνθη ο Ντε Λούκας έκανε το σουτ ο Μέγερι σε κόρνερ. Αμέσως απάντηση από τον Ατρόμητο ο Μανούσος με ένα γυριστό πήγε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο όμως αστόχησε. Ο Ατρόμητος πιέζει με τον Σάκιτς να κάνει την σέντρα και ο Κουλούρης με ένα ανάποδο ψαλίδι επιχείρησε να σκοράρει με την μπαλα να περνάει λίγο άουτ. Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι αλλά με τον Ατρόμητο να πιέζει. Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη Ο Κοβάτσεβιτς στην θέση του Κίκε. Κάποια σουτ και από τις δύο ομάδες δεν ανησυχούν τους γκολκίπερ πέρνωντας άουτ. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο το 0-0 είναι απολύτως φυσιολογικό.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Αλλαγή για τον Ατρόμητο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο Περιστέρι. Στην θέση του Μπρούνο περνάει ο Μούγιακιτς. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκει στην Ξάνθη. Ο Γέντρισεκ έκανε ένα σουτ από πλεονεκτηκή θέση αστοχώντας. Πιέζει η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει τον Ατρόμητο. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Περιστερίου ο Μανούσος στην θέση του Ούμπιδες. Καλη στιγμή για τον Ατρόμητο για να ανοίξει το σκορ ο Ούμπιδες την σέντρα ο Κουλούρες πιάνει την κεφάλια αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Ο Ατρόμητος προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης. Άλλη μια καλή φάση για τον Ατρόμητο μετά την είσοδο του Ούμπιδες πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ο Ούμπιδες εκτελεί ένα φάουλ ο Μούγιακιτς πήρε την κεφάλια από το ύψος του πεναλντι αλλά αστόχησε. Καλή στιγμή και για την Ξάνθη Ο Γέντρισεκ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Καντάς δίνει την θέση του στον Κάστρο. Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο ο Ενσικουλού περνάει την θέση του Μπουσουλάζιτς. Ευκαιρία για τον Ατρόμητος συρτό σουτ του Γιαννούλης διώχνει σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Τελευταία αλλαγή και για την Ξάνθη. Ο Αλμέιδα στην θέση του Γέντρισεκ. Αυξάνει την πίεση του ο Ατρόμητος τα τελευταία λεπτά. Τέλος του αγώνα 0-0 χωρίς καμία ομάδα να μπορέσει να σκοράρει σήμερα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code