ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λένε πως είσαι μια ουτοπία...

Είχα γράψει πιο παλιά πως ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να φοβηθεί την Μπενφίκα. Στο πρώτο ματς στο ''Da Luz'' δεν την φοβήθηκε,την σεβάστηκε υπερβολικά.
Χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Το γκόλ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε την εντύπωση πως η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος. Κακώς. 1-3 ημίχρονο και 1-4 τελικό. Κατεβασμένα κεφάλια και απογοήτευση για άλλη μια φορά πάνω από την Τούμπα. Έχουν γίνει ήδη πάρα πολλές αναλύσεις για το τι έφταιξε, ποιος έφταιξε και τα λοιπά. Εγώ δεν θα ασχοληθώ με αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του άλλωστε. Θα σταθώ μόνο στην αντίδραση της Τούμπας μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή. Εκείνο το παρατεταμένο χειροκρότημα, η αναγνώριση της προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το χειροκρότημα έκανε πράξη το ''Δεν ξενερώνουμε ποτέ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ''.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις 24/7 στην Τούμπα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο όπως είναι η Βασιλεία. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, για να καταγραφούμε τη πραγματικότητα, είχε να αντιμετωπίσει 3 ομάδες, άρα 6 ματς, που θεωρητικά ήταν πιο έμπειρες και πιο καλές. 
Οι κύριοι, αν μπορώ να τους πω κυρίους, Κομίνης και Ποντίκης, μπορούν να είναι περήφανοι για τα επιτεύγματά τους. Ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ ως οφσάιντ σε ένα ματς που έκρινε το πρωτάθλημα, και με αφορμή αυτό το χειρουργείο, αυτά που συνέβησαν μετά χάρισαν τον τίτλο σε μια ομάδα που συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να δώσει δύο ματς περισσότερα από την ΑΕΚ και να έχει σαφώς πιο δύσκολους αντιπάλους. Και όποιος αμφισβητεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να πάει να κοιταχτεί σε έναν γιατρό. 

Η ιστορία έχει γράψει πως η ΑΕΚ βρίσκεται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και ο ΠΑΟΚ στο Europa League. Η χρόνια που αρχίζει, θα είναι δύσκολη. Για εσάς. 
Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και είναι πολύ πιθανόν να σας πάρει και εσάς μαζί. 
Οι Λατίνοι λένε το εξής. Res, non verba. Υπομονή μέχρι την 4η αγωνιστική.

ΥΓ. Διαβάζω και ακούω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στον Μάρκοβιτς. Πάρα πολύ φυσιολογικό να πάρεις και 8ο εξτρέμ την ώρα που υπάρχει σοβαρή έλλειψη στα χαφ. Σοβαρευτείτε λίγο. 

ΥΓ2. Ο παίχτης της ΑΕΚ που κέρδισε το πέναλντι με τη Βίντι, προσγειώθηκε ή ακόμα; Γελάει όλος ο κόσμος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code