ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν χάνει αυτός ο ΠΑΟΚ!

Τι και αν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πριν το 20' με 0-2 πίσω στο σκορ; Απέδειξε πως έχει χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή. Κοίταξε στα μάτια την Σπαρτάκ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μια τελετή που θα ήταν αλλιώτικη αν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν αποδείκνυε πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα, αποκρούοντας το πέναλτι- εφεύρεση του Ισραηλινού διαιτητή.


Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ότι πήρε την νίκη αλλά πως έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έδειξε πως έχει χαραχτήρα σαν ομάδα. Πως οι παίχτες του παίζουν για το σύνολο και όχι για τους εαυτούς τους.
Παρόλα αυτά, κάποιος πρέπει να σταματήσει όλη αυτή την παράνοια που λαμβάνει μέρος με την μη απόχτηση αριστερού μπακ. Στο προηγούμενο κείμενο μια εβδομάδα πριν έγραφα για την 4αδα ανάγκης στην άμυνα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πράγμα που επιβεβαιώθηκε σήμερα. Είναι μέγα λάθος η βιαστική ένταξη του Χατσερίντι στην 11αδα χωρίς την κατάλληλη τακτική και ψυχολογική προετοιμασία. Είναι κρίμα να καεί τόσο γρήγορα μια μεγάλη επένδυση του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Ή δεν είναι αυτή η δουλειά τους αλλά την κάνουν.

Εν κατακλείδι, μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ, και ακόμη μεγαλύτερη νίκη, η αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ και το πείσμα όλης της ομάδας. Η χρονιά αναμένεται να είναι συναρπαστική για τον Δικέφαλο. Πρέπει όμως εκεί στην ΠΑΕ να σοβαρευτούν κάποιοι και να καταλάβουν πως δεν γίνεται να βγεί η χρονιά με τον 33χρονο Βιερίνια μόνο στα αριστερά της άμυνας. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code