ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Vive La France


Grand Finale στην κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου με έναν τελικό αντάξιο της εικόνας που μας έδωσε αυτό το Mundial.
Μοιάζοντας να συνεχίζουν την εθνική τους εορτή, οι Γάλλοι κατέλυσαν τα τείχη της Κροατίας γράφοντας τις σελίδες ενός ποδοσφαιρικού διαφωτισμού στα γήπεδα της Ρωσίας.


Α' Ημίχρονο

Η Κροατία μπήκε πιο επιθετικά, είχε τον έλεγχο, κόντρα όμως στην ροή του αγώνα, οι Γάλλοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Griezmann και παρεμβολή του Mandzukic. Στο 21 ο Vida έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24 ο Rakitic έχασε σπουδαία ευκαιρία με τη μπάλα να καταλήγει μακρυά από την εστία. Η ισοφάριση ήρθε στο 28 όταν ο Vida έστρωσε την μπάλα στον Perisic και εκείνος με έξοχο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Lloris. 6 λεπτά αργότερα, οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι με την συνδρομή του VAR, όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Perisic. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Griezmann. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, οι 2 ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Γαλλία να προηγείται με 2-χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδα του γηπέδου.

Β' Ημίχρονο

Η Κροατία πίεσε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς να πετύχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως η Γαλλία, παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο και βασιζόμενη στην ποιοτική ανωτερότητα των παικτών της, διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 59ο λεπτό όταν ο Pogba με διπλή ενέργεια (μία με κάθε πόδι) έγραψε το 3-1. 5 λεπτά αργότερα, οι Γάλλοι θα πετύχουν και 4ο γκόλ κόντρα στους σαστισμένους Κροάτες με εξαιρετική ενέργεια του Mbappe. Ότι δεν κατάφεραν οι Κροάτες, αποφάσισε να τους το κάνει δώρο ο εξαιρετικός μέχρι εκείνη τη στιγμή Lloris προσφέροντας την μπάλα στον Mandzukic ο οποίος έγραψε το 4-2. Ένα σουτ το Rakitic στο 78 πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 92 ο Pogba ύστερα από πλάγιο δεν κατόρθωσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.


Γαλλία (Deschamps): Lloris, Varane, Umtiti, Pavard, Lucas, Pogba, Kante( 55' N' Zonzi), Mbappe, Griezmann, Matuidi(73' Tolisso), Giroud(81 Fekir).
Κροατία(Dalic): Subasic, Lovren, Vida, Vrsaljko, Strinic(82 Pjaca), Rakitic, Brozovic, Perisic, Modric, Rebic(71' Kramaric), Mandzukic.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code