ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και το χάλκινο πάει στο Βέλγιο !

Σ' έναν τελικό μικρό, όπου για πολλούς ενδεχομένως να επρεπε να ήταν ο μεγάλος το Βέλγιο αναδείχθηκε νικητής με 2-0 και έτσι βγήκαν οι τρίτοι καλύτεροι στον κόσμο.
Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν αμφότερες με αλλαγές,με τους Άγγλους να δείχνουν πιο επηρεασμενοι και εν τέλει να ηττούνται.Οι Βέλγοι όποτε ήθελαν έβγαζαν φάσεις με τους Άγγλους να ισορροπούν την κατάσταση στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε πολύ νωρίς, μόλις στο 4' με τον Μουνιέρ να κάνει προβολή στην μικρή περιοχή και με το καλάμι του ποδιού του να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.Το δεύτερο ήρθε με εύκολο τρόπο από τον αρχηγό, Εντέν Αζάρ που μπήκε εύκολα στην περιοχή και με πλασέ κέρδισε τον Πικφορντ.

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντεβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τίλεμανς (78' Ντεμπελέ), Βίτσελ, Σαντλί (39' Βερμάλεν), Ντε Μπράινε, Λουκακού (60' Μέρτενς), Ε. Αζάρ

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τζόουνς, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Ντάιερ, Τρίπιερ, Λόφτους Τσικ (84' Άλι), Ντελφ, Ρόουζ (46' Λίνγκαρντ), Κέιν, Στέρλινγκ (46' Ράσφορντ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code