ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολα για Μπέργκ και ΠΑΟΚ, μπαίνει και η ΑΕΚ για την υπογραφή

Παρ'όλο το ενδιαφέρον που έχει ακουστεί από τον ΠΑΟΚ για τον Μάρκους Μπεργκ, το παιχνίδι έχει δυσκολέψει και πλέον και η ΑΕΚ μπαίνει για την διεκδίκηση του παίχτη.
 Η αρχική προσφορά της Αλ Άϊν για την παραχώρηση του Σουηδού επιθετικού για τον ΠΑΟΚ είχε ακουστεί στα 9 εκατομμύρια ευρώ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να κλείσει ένα <<deal>> γύρω στα 7 εκατομμύρια, δεδομένου ότι θα πρέπει αν αντιμετωπίσει σε περίπτωση επιτυχίας και τις υψηλές απαιτήσεις του ίδιου του παίχτη που λαμβάνει 3 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.
 Τώρα υπάρχει και δεύτερος διεκδικητής για την υπογραφή του πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Σαουδαραβικών μέσων η ΑΕΚ έχει στρέψει το βλέμμα της στον Σουηδό στράϊκερ για την θωράκιση της επιθετικής της γραμμής δεδομένης και της πορείας του παίχτη με την Εθνική του ομάδα που έφτασε στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Παρ'ότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της ΑΕΚ ή κάποια προσφορά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μπορούμε να αναμένουμε σε ένα τέταρτο ημίχρονο ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια και τον Κυπελλούχο Ελλάδος με στόχο την υπογραφή ενός παίχτη που έχει αποδείξει με το παραπάνω την αξία του στα Ελληνικά γήπεδα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code