ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έσκασε η βόμβα και η Ρωσία στους «8», έξω η Ισπανία!

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε.Η Ρωσία, η οποία είχε την χειρότερη κατάταξη από όλους τους διαγωνιζόμενους στην τελική φάση του Μουντιάλ , κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας μία παγκοσμίου κλάσης ομάδα όπως αυτή της Ισπανίας.
Το σκορ άνοιξαν νωρίς νωρίς οι Ισπανοί με αυτογκόλ του Ικνάσεβιτς στο 12'.Η ισοφάριση ήρθε από τον Τζίουμπα στο 41' με εκτέλεση πέναλτι, αφού ο Πικέ έκανε χέρι και ο Κάιπερς έδειξε την άσπρη βούλα.

Τρομακτική η υπεροχή της Ισπανίας, η οποία όμως δεν μπορούσε να βρει με τίποτα ελεύθερο χώρο, ώστε να απειλείσει με αξιώσεις την εστία των οικοδεσποτών.Μάλιστα κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 1.000 πάσες, κάνοντας έτσι ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στην αναμέτρηση μάλιστα είχαμε και 4η αλλαγή για πρώτη φορά στην ιστορία, καθώς σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς οι προπονητές δικαιούνται μία έξτρα αλλαγή από την στιγμή που ξεκινήσει η παράταση.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου και κέρδισε η Ρωσία με 3-4, με απόκρουση του Ακινφέεβ σε εκτέλεση του Άσπας, ενώ όσο ήταν στο 2-2 ο Κόκε αστόχησε και αυτός από τα 11 μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code