ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018 - Το πρόγραμμα της ημέρας

Με δύο απανωτές προκρίσεις μέσω της διαδικασίας των πέναλτυ ολοκληρώθηκε η χθεσινή ημέρα, ενώ σήμερα δοκιμάζονται δύο εκ των φαβορί Βραζιλία και Βέλγιο.
 Η χθεσινή αγωνιστική της φάσης των νόκ-άουτ της διοργάνωσης δεν είχε πολλά γκόλ στην κανονική διάρκεια,αλλά οι δύο συνεχόμενες διαδικασίες των πέναλτυ σε μία μέρα φρόντισαν να ισορροπήσουν το τοπίο.
 Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη του 2ου ομίλου Ισπανία αντιμετώπισε την οικοδέσποινα και 2η του 1ου ομίλου Ρωσία με το σκορ της κανονικής διάρκειας να βρίσκεται στο 1-1 έπειτα από το αυτογκόλ του Ιγκνασέβιτς και το γκόλ του Τζιούμπα έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την Ρωσία να αποκλείει στο τέλος με σκορ 4-3 στα πέναλτι την Ισπανία.
 Στο έτερο παιχνίδι που έλαβε χώρα ανάμεσα στην 1η του 4ου ομίλου Κροατία και στην 2η του 3ου ομίλου Δανία, σε ένα παιχνίδι όπου έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια με τα γκολ του Γιόρκενσεν στο 1ο λεπτό και του Μάντζουκιτς στο 4ο λεπτό να κρίνουν το πρωταρχικό αποτέλεσμα αλλά με την Κροατία να έχει τον τελευταίο λόγο και να παίρνει την πρόκριση με την σειρά της στην διαδικασία των πέναλτι με 3-2.
 Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι στα δύο αυτά παιχνίδια υπήρχαν 22 εκτελέσεις πέναλτυ (στην κανονική διάρκεια ο Τζιούμπα ισοφάρισε για την Ρωσία,και ο Μόντριτς έχασε πέναλτυ στο 117' για την Κροατία) με τα 8 από αυτά να χάνονται στα δύο παιχνίδια αντίστοιχα.
 Το Μουντιάλ συνεχίζεται σήμερα με την 1η του 6ου ομίλου Βραζιλία να αντιμετωπίζει την 2η του 4ου ομίλου ομάδα του Μεξικού, ενώ το Βέλγιο που ήλθε πρώτο στον 7ο όμιλο αντιμετωπίζει την 2η του 8ου ομίλου Ιαπωνία.
 Αναλυτικά:   
17.00: Βραζιλία-Μεξικό

21.00: Βέλγιο-Ιαπωνία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code