ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τώρα δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι ξαφνικά καλύτερος ;

Αυτό τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν οπαδοί κυρίως της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ένας ΠΑΟΚ , ο οποίος ομολογουμένως έπαιξε την καλύτερη μπάλα που έχουμε δει από τον ίδιο τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο , έχασε ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να ήταν δικό του εάν δεν συνέβησαν όλα όσα έγιναν σε ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους και φυσικά δεν θα πρέπει να σταθούμε στο εάν ήταν ή όχι οφσάιντ το γκολ αλλά η είσοδος παράγοντα του Δικέφαλου του Βορρά με όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Είτε τρόμαξαν πραγματικά είτε όχι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, η στιγμή είναι μία ... και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει . Ήταν ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πάνω απ' όλα ανεπίτρεπτη. Η Ελλάδα είμαστε, όχι οι Φαβέλες της Βραζιλίας... Όσα ακούγονται περί χάρτινος πρωταθλήματος από πλευράς ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική, από την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι δεν ήταν υπαίτιοι για όλα όσα έγιναν και στις δύο αναμετρήσεις και κυνήγησε τον τίτλο μέσω δικαστηρίου ο...ΠΑΟΚ .

Όπως και να έχει πάμε στον χθεσινό τελικό. Η ομάδα της ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο , ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος εκμεταλλευόμενος τα λάθη της μεσαίας και αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων. Είναι ένας πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδος. Από εκεί και πέρα , η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να ζητάει το κάτι παραπάνω λόγω του ότι κέρδισε ένα ντέρμπι. Δεν ήταν ένα παιχνίδι αποδείξεων εξ αρχής , κάτι στο οποίο είχα αναφερθεί και στο σχετικό pre-game. Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα να θεωρεί πως ήταν η καλύτερη στην Ελλάδα την σεζόν 2017-18 όταν απέναντι της έχει την ΑΕΚ των 52 παιχνιδιών και των μόλις 6 ηττών , 2 εκ των οποίων ήταν με ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αρχή της αγωνιστικής δράσης, όταν και ακόμη δεν είχε πλαισιωθεί η ομάδα από τους τωρινούς παίκτες. Πώς είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ των 44 παιχνιδιών και των 6 ηττών να είναι καλύτερος ; Πώς είναι δυνατόν να θεωρείσαι καλύτερος απέναντι σε μία ΑΕΚ , η οποία αγωνιζόταν σε 3 διοργανώσεις, στις οποίες έφθασε πολύ μακριά ενώ δεν είχε καν πάγκο; Όταν μάλιστα έπρεπε να διαχειριστεί και τους σοβαρούς τραυματισμούς δύο πολύτιμων μηχανών της , του Μάνταλου και Γιόχανσσον. Δεν θα κάνουμε λόγο για τους τραυματίες Κονέ,Λόπεζ, Μπάρκα και άλλων που έλειψαν μεγάλα διαστήματα .

Λόγω ενός παιχνιδιού που νίκησε απέναντι στην ομάδα που δεν έχασε ούτε ένα ντέρμπι φέτος παρά μόνο το χθεσινό , πρέπει ο ΠΑΟΚ να θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή και καλύτερη ομάδα ; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code