ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Σήμερα είσαι πρωταθλήτρια , γιόρτασε το !

Ιστορικές στιγμές θα ζήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πόσο μάλλον όσοι βρεθούν και στην Ριζούπολη αλλά και στην Νέα Φιλαδέλφεια για την σημερινή γιορτή .


 Η Ένωση έχει στόχο να πρωτοπορήσει για τα ελληνικά δεδομένα και να κάνει τον γύρο του θριάμβου στους... δρόμους , πάνω σε ανοικτό λεωφορείο , όπως ακριβώς συμβαίνει στην Ισπανία. Συγκεκριμένα μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης , παίκτες και τεχνικό επιτελείο και θα επιβιβαστούν επάνω σε ένα ανοιχτό πούλμαν που θα διασχίσει τη λεωφόρο Δεκελείας με προορισμό την Νέα Φιλαδέλφεια , όπου και έχει στηθεί μία ειδική εξέδρα για να ανέβουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Αυτή η γιορτή ανήκει στους ίδιους και στον κόσμο των κιτρινόμαυρων , η μέρα είναι δική τους και την αξίζουν μετά από 24 ολόκληρα χρόνια αναμονής.

Για τα τυπικά του χαρακτήρα η ΑΕΚ στις 19:00 φιλοξενείται στο Γεώργιος Καμάρας , το οποίο και θα είναι κατάμεστο , με 14.000 κόσμο , κυρίως οπαδούς των κιτρινόμαυρων. Ο Απόλλων έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν αγώνα-γιορτή , ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει την χρονιά να κλείσει με ήττα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την νίκη.

Οι αποστολές:

Απόλλων Σμύρνης : Χουάντερσον, Τσόβιτς, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Μπαρτολίνι, Ναδάλες, Χουάρεζ, Τσουκαλά, Μενδρινό, Ντεβέσα, Καλλέργη, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνη, Ανιέτε.

ΑΕΚ : Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code