ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σενάρια αποχώρησης για Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί !


Οι δύο κολλητοί Ιρανοί διεθνείς του Ολυμπιακού αναμενόταν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν - έπειτα από τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ - από εντελώς διαφορετική αφετηρία στο ρόστερ των
ερυθρόλευκων. Ο μεν Καρίμ, ως πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού για φέτος,  εύλογα θα υπολογιζόταν ως ο βασικός στράικερ της ομάδας, ο δε απογοητευτικός στο πρώτο του εξάμηνο Εχσάν Χατζισαφί θα είχε μεγάλο ανταγωνισμό για τη θέση του, από τους Κούτρη και Τσιμίκα.

Οι νεότερες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο κοινός μάνατζερ των δυο ποδοσφαιριστών, Ρέζα Φαζέλι, ψάχνεται στο εξωτερικό για αμφότερους τους Ιρανούς, κοιτάζοντας κυρίως στην Γερμανική αγορά. Για τον Ολυμπιακό, όπως έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές, που ουδέποτε κλείνει την πόρτα εκ των προτέρων σε συζητήσεις για παίκτες του, ένα αρκετά μεγάλο ποσό (κοντά στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ) και για τους δύο δε θα άφηνε ασυγκίνητους τους διοικούντες.

Βεβαίως ο Ανσαριφάρντ έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (28 ετών), όμως θεωρείται δύσκολο να δαπανηθούν από Γερμανικό σύλλογο τα χρήματα που αξιώνει ο Ολυμπιακός. Ίσως μετά το Μουντιάλ, ιδίως εάν Καρίμ και Χατζισαφί πρωταγωνιστήσουν με την Εθνική τους, να έχουμε εξελίξεις, για τον έναν, ενδεχομένως και για τους δύο παίκτες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code