ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΕ ΑΕΛ:«Δεν αποχωρούν Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς»





Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Λάρισας διαψεύσει τις αποχωρήσεις των Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας ότι «είναι από τους βασικούς άξονες που η ΑΕΛ θα βασιστεί την επόμενη σεζόν για να κάνει βαθμολογικό άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη» ενώ κάνει λόγο και για τον Σάντι Κριζμάν που προσπαθούν να τον μεταπείσουν να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Λάρισας καθώς τον θεωρούν απαραίτητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα, ειδικά αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας εμβελείας, περί δήθεν αποδεσμεύσεως κάποιων παικτών της.

Σήμερα αναφέρεται σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι αποχωρούν ο Λεοζίνιο και ο Γιοβάνοβιτς.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ειδικά για τους Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς οι κ.κ. Κούγιας και Αντωνίου έχουν την καλύτερη γνώμη.

Είναι από τους βασικούς άξονες που η ΑΕΛ θα βασιστεί την επόμενη σεζόν για να κάνει βαθμολογικό άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τραυματισμούς, ο Λεοζίνιο από εγκληματικό χτύπημα από τον Μπέριο στην προετοιμασία και ο Γιοβάνοβιτς από κάταγμα στον αστράγαλο, αλλά και οι δύο θεωρούνται ποδοσφαιρικά απαραίτητοι και είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που είχε ζητήσει τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και τώρα, να αποχωρήσει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, είναι ο Σάντι Κρίζμαν, αλλά προσπαθούμε όλοι να τον μεταπείσουμε, γιατί τον θεωρούμε κι αυτόν απαραίτητο κι ελπίζουμε να τον πείσουμε, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code