ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη... σωτηρίας για Απόλλων!


Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε μεγάλο «άλμα σωτηρίας», αφού κατάφερε να φύγει με το διπλό από τα Γιάννενα νικώντας τον ΠΑΣ με 0-1.

Σημαντική νίκη πέτυχε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στον ΠΑΣ που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή της στη Superleague! Συγκεκριμένα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν με τέρμα του Ναδάλες, ενώ μόλις τρία λεπτά νωρίτερα ο Χουάντερσον απέκρουσε πέναλτι του Κόντε!

1ο ημίχρονο:
Πολύ δυνατά μπήκαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Αλμπάνη και Ελμπάζ. Μέχρι το πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Απόλλων έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο στο 30΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, με τον Κόντε να μην καταφέρνει να νικήσει τον Χουάντερσον και το 0-0 να παραμένει! Μόλις τρία λεπτά αργότερα και μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Στάθη υπήρξε αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ, με τον Ελμπάζ να την εκμεταλλεύεται και με σουτ από κοντά να νικάει τον Βελλίδη και να ανοίγει το σκορ!

2ο ημίχρονο:
Το δεύτερο μέρος ο Γιώργος Παράσχος έκανε σωστή διαχείριση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και είδαμε έναν ΠΑΣ πολύ πιο επιθετικό από το πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μανθάτης στο 50ο λεπτό, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων σούταρε από διαγώνια θέση με τον Χουάντερσον να διώχνει σε κόρνερ! Δύο λεπτά αργότερα ο Κύργιας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ κοντά στην περιοχή του ΠΑΣ, με τον Βελλίδη να διώχνει και το σκορ να παραμένει στο 0-1. Η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή, ωστόσο υπάρχει διπλό λάθος στην φάση από τον επόπτη, καθώς ο Κύργιας παίρνει την κεφαλιά από θέση οφσάιντ. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Απόλλων και ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα και δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ κάποιο από τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν.

Έτσι, ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση βολής τη διαφορά του από την προνομιούχο 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code