ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Ωραία και Ευρωπαία

Η Ξάνθη υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πηγάδια για την 27η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη οι μεν γηπεδούχοι για να μπουν σε τροχιά Ευρώπης, οι δε Γιαννιώτες για να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις ύστερα από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με παιχνίδι κέντρου καμμία φάση στις εστίες από τις δύο ομάδες.
Φοβερή φάση για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 10ο λεπτό με τον Σβάρνα να σώζει κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή σουτ του Κόντε από το ύψος του πέναλτι.
Άλλη μια ευκαιρία χαμένη για τον ΠΑΣ στο 15ο λεπτό συρτή σέντρα από τα αριστερά του Κόντε στην κίνηση το σουτ του Καρανίκα και η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης στο 20ο λεπτό. Στην θέση του Λισγάρα θα μπει ο Φασίδης. Πολλά τα λάθη της άμυνας της Ξάνθης χωρίς όμως να μπορούν να τα εκμεταλλευτεί η ομάδα του ΠΑΣ. Η σειρά της Ξάνθης να απειλήσει για πρώτη φορά μόλις στο 24' ο Ντουρίτσκοβιτς θα δώσει από τα δεξιά στον Γέντρισεκ ο οποίος δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Βελλίδη. Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με πολλά λάθη και λιγοστές ευκαιρίες στις δύο εστίες.
Η κατοχή στο πρώτο μέρος ήταν υπέρ της Ξάνθης με 58% έναντι 42% που είχε ο ΠΑΣ αλλα στις τελικές η Ξάνθη είχε μόλις 2 έναντι 4 του ΠΑΣ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μια αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης στην θέση του Μπρίτο θα μπει ο Κάστρο. Ενώ ο ΠΑΣ θα συνεχίσει με την ίδια εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα. Γκολ για την Ξάνθη στο 50ο λεπτό. Φοβερό γκολ για τον Ντουρίτσκοβιτς με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βελλίδη και έκανε το 1-0 για τους Ακρίτες. Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 52' έφυγε ο Καρανίκας και μπήκε μέσα ο Νικολιάς. Γκολ για την Ξάνθη στο 55' φανταστικό σουτ από τον Γέντρισεκ απο τα 35 μέτρα είδε τον Βελλίδη εκτός εστίας και τον "κρέμασε" φοβερό γκολ και 2-0 για την Ξάνθη. Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 56ο λεπτο έφυγε από το ματς ο Σκόνδρας και μπήκε στην θέση του ο Χαλκιαδάκης. Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 68' φεύγει ο Γιάκος και μπαίνει μέσα ο Χέλκβιστ. Γκολ και 3-0 η Ξανθη με τον Γέντρισεκ στο 72ο λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριάδη ασταθής απέκρουσε του Βελλίδη πήρε το ριμπαριμπ ο ΓεντρισεΓκαιωμε το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Τρίτη και τελςτελευ αλλαγή για την Ξάνθη στο 73' στην θέση του Τριάδη θα μπει ο Λουσέρο. Τέλος του αγώνα στα πηγάδια τελικό σκορ 3-0.

Σημαντική νίκη για την Ακριτική ομάδα που προβάρει το Ευρωπαϊκό της κοστούμι.



Οι συνθέσεις των ομαδων:

ΞΑΝΘΗ: (Μίλαν Ράσταβατς) Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Τριάδης (Λουσέρο), Ντουρίτσκοβιτς, Μέχια, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας (Φασίδης), Μπρίτο (Κάστρο)

ΠΑΣ Γιάννινα: (Γιάννης Πετράκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λιλά, Μιχαήλ(c), Γιάκος (Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Κόντε, Τσικάρσκι, Καρανίκας (Νικολιάς), Μανθάτης, Σκόνδρας (Χαλκιαδάκης).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code