ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Ελλάδος : Απόψε εξετάζεται η άμυνα

Στο χέρι του Μίχαελ Σκίμπε και των ποδοσφαιριστών  του είναι να αποδείξουν πως τα αμυντικά λάθη με την Ελβετία ήταν απλώς μια κακή στιγμή.
Αντίπαλος της για σήμερα η δυνατή επιθετικά Αίγυπτος στην Ζυρίχη ( 21:00,epsilon tv ).

Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να δείξει ό,τι επιθετικό στοιχείο διαθέτει το ρόστερ του στο φιλικό προ ολίγων ημερών. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός αγώνας με μία αντίπαλο που έχει ανάγκη να δείξει  ότι διαθέτει μία καλή και ποιοτική επιθετική γραμμή , κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να φανερώσει στους αγώνες  των φιλικών αλλά ούτε στους προκριματικούς του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα , σε σύνολο 7 αγώνων έχει πετύχει 9 γκολ . Από την άλλη η Εθνική μας ομάδα έχει καταφέρει να πετύχει 17 γκολ σε 11 αγώνες.

Στην αναμεταξύ μας ιστορία έχουμε συναντηθεί 8 φορές έχοντας 4 νίκες , 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

Την δυσκολία της Αιγύπτου τόνισε και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής με σημερινές δηλώσεις στου στο site της ΕΠΟ : «Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους».

Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ματς του ΟΑΚΑ ήταν η σταθερότητα και το καθαρό μυαλό. Ήταν αρκετές οι στιγμές που προβλημάτισε , κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, με το γκολ του Τζεμάιλι να είναι το αποτέλεσμα της εικόνας που είχαμε. Αυτό θα είναι το σημερινό προσωπικό στοίχημα τόσο για τον Γερμανό τεχνικό όσο και για τους ίδιους τους παίκτες.

Στα της ενδεκάδας  περιμένουμε αρκετές αλλαγές από πλευράς Ελλάδας, με τον Σκίμπε να επιλέγει σύστημα 4-2-3-1 . Κάτω  από τα δοκάρια διεκδικεί μία θέση ο Γιαννιώτης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Παπασταθόπουλος με Μανωλάς, δεξιά στην άμυνα ο Μπακάκης ενώ αριστερά ο Τζαβέλλας.Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τον Κουρμπέλη με τον Ζέκα, ενώ ως δεξιός εξτρέμ θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος και αριστερά ο Δώνης. Ως δεκάρι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Όσον αφορά την Αίγυπτο περιμένουμε τον Κούπερ να παραταχθεί και αυτός με 4-3-2-1. Με Ελ Σεναβί στα γκολποστ. Γκαμπρ και Χεγκάζι στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Φατί, αριστερά ο Αμπντελσαφί.Στον άξονα ο Ελνένι με τον Χαμέντ. Δεξί εξτρέμ ο συνήθης ύποπτος , Σαλάχ, και αριστερά ο Τρεζεγκέ.Σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ ο Σαϊντ και μπροστά ο Αχμέντ Χασάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code