ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρσέιγ και Μπεσίκτας χτυπούν την πόρτα του Ολυμπιακού για Φορτούνη


Το έντονο ενδιαφέρον της Τουρκικής Μπεσίκτας, το περσινό καλοκαίρι, σίγουρα το θυμάστε αρκετοί. Τότε ο ίδιος ο Κώστας
Φορτούνης είχε φροντίσει να σταματήσουν τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Κάποια πράγματα όμως φαίνεται να έχουν αλλάξει στις σχέσεις Ολυμπιακού - Φορτούνη, σε μια μέτρια σεζόν για όλη την ομάδα αλλά και για τον διεθνή χαφ. Το περιστατικό μετά τη ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όταν οι οργανωμένοι φίλοι που εξέφρασαν παράπονα, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απέδωσαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Φορτούνη, αποτελεί μια άσχημη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή που τον έχει επιβαρύνει ψυχολογικά.

Ο Φορτούνης διανύει τη δεύτερη χρονιά που η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα οι τεράστιες προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του να έχουν μετατραπεί σε μουρμούρα και έντονη κριτική. Παράλληλα, ο Τρικαλινός μέσος διανύει και το 26ο της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει πως εάν θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, πρέπει να αδράξει όσες ευκαιρίες του παρουσιαστούν στο εξής.

Στο σημείο αυτό προκύπτει το ενδιαφέρον δυο ισχυρών συλλόγων του εξωτερικού για τον Φορτούνη. Η μεν Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται διατεθειμένη να κινηθεί πιο ζεστά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός - που πάντοτε είναι έτοιμος να πουλήσει, στη σωστή τιμή όμως - θα αξιώσει περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η δε Μπεσίκτας, που έχει προηγούμενα με τον Φορτούνη, επιστρέφει με διάθεση να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για το 10άρι της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού (για τους Τούρκους προτεραιότητα θα αποτελέσει το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του Βραζιλιάνου Ταλίσκα που είναι δανεικός από τη Μπενφίκα και μετά θα ληφθεί οριστική απόφαση για τον Φορτούνη).

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονο για τον ποδοσφαιριστή, που θα κληθεί να ζυγίσει τις επιλογές που θα έχει στα χέρια του και να αποφασίσει την καλύτερη προοπτική για τον ίδιο. Ίσως στους επόμενους μήνες προκύψουν κι άλλοι ξένοι "μνηστήρες". Αυτή πάντως είναι η πρώτη φορά που τόσο ο Φορτούνης όσο κι ο Ολυμπιακός φτάνουν κοντά στο να διακόψουν την κοινή τους πορεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code