ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρώτο βήμα για τον τελικό ΑΕΛ και ΑΕΚ




Σήμερα(1/3 19:30) στο AEL FC ARENA η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου  Ελλάδας.


Από την μια, η ΑΕΛ  θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Από την άλλη, η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί  του «ζευγαριού» και πρέπει να το αποδείξει ώστε να βρεθεί στον τελικό του θεσμού.


Ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει για την αποψινή αναμέτρηση τους τιμωριμένους Λαγό και Περόνε. Εκτός επίσης έμεινε ο τραυματίας Γκοΐκοβιτς.


Πολλές απουσίες και για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να μην έχει στην διάθεσή τους τραυματίες Σιμόες, Λιβάγια και Γιακουμάκη. Ακόμη, εκτός έμειναν οι Λόπες, Κονέ, Τσόσιτς, Μάνταλου και Γιόχανσον.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ, Ζίζιτς, Χούμπτσεβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μακρής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιούσης, Αραούχο, Αντωνίου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code