ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανάξια στους 8 η Μπαρτσελόνα, 3-0 την Τσέλσι


Οι μπλαουγκράνα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν...αστειεύονται φέτος. Με κορυφαίο τον
Λιονέλ Μέσι που πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε την ασίστ στον Ντεμπελέ, η Μπαρτσελόνα "τσέκαρε" το εισιτήριο για τους 8 του Uefa Champions League.

Το 1-1 του Stanford Bridge έδινε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στους Καταλανούς, οι οποίοι πάντως ήταν αρχικά τυχεροί, με το πολύ γρήγορο γκολ του Μέσι στο 2ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν πανέξυπνα, διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους και σε μια αντεπίθεση στο 20', ο Αργεντίνος μάγος έκανε και πάλι τα δικά του. Έκλεψε μπάλα στο κέντρο, πέρασε δύο, έστρωσε τέλεια στον Ντεμπελέ κι εκείνος σούταρε με δύναμη για το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μέσι στο 63'. Από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε για δεύτερη φορά απόψε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά για το 3-0.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε):Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (61' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (56' Παουλίνιο), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (67' Αλέις Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Μόουζες (67' Τζαπακόστα), Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Αζάρ (82' Πέδρο), Ζιρού (67' Μοράτα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code