ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φιλική 4αρα για ΑΕΚ


Φιλική νίκη για την "Ένωση'' με 4-0 κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12'.  Έπειτα από σέντρα του Λόπες, ο Αϊντάρεβιτς με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 16' ο Κλωναρίδης με προσωπική ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χιμένεθ. 
Στο 62' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με δράστη τον Γιακουμάκη ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα στο τετ α τετ για το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αντωνίου έκανε προσωπική ενέργεια και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. 
Στο 74' ο Λιβάγια κέρδισε πέναλτι από τον Μπεχαράνο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλωναρίδης, ο οποίος δεν λάθεψε και έκανε το 4-0, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
ΑΕΚ: Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου), Λιβάια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).
Παναιτωλικός: Κυριακίδης (70' Σταματόπουλος), Γιαννιώτης (65' Μύγας), Μιχάι (65' Παρράς), Χαντάκιας (46' Μπεχαράνο), Μαρινάκης (70' Νταλακούρας), Μπράβο (65' Βασιλούδης), Ντίας (70' Κλέσιο), Μάζουρεκ (65' Ιταμπέλ), Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν (46' Ρόσα), Μοράρ (70' Βακράκος).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code