ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτός σώθηκε, εκείνη κινδυνεύει! Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0


Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Οι Βοιωτοί με αυτή τη νίκη έφτασαν στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρίσκονται οι προτελευταίοι Φαίακες με 14 βαθμούς.


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο πρώτο μέρος έγιναν αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές, γεγονός που δεν βοήθησε στην μεγάλη παραγωγή καλών φάσεων. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 18'. Μετά από γύρισμα του Γιακουμάκη, ο Μητρόπουλος μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ, με τον Σπίνουλα να διώχνει πάνω στην γραμμή. Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο επιθετικά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι και αυτό πιστοποιήθηκε με το γκολ που πέτυχαν στο 49'. Η εξαιρετική σέντρα του Τσαμπούρη αξιοποιήθηκε από τον "πρώην" της Κέρκυρας Μαρκόβσκι, που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι νησιώτες δεν έδειξαν ικανοί σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρουν τους <<πράσινους>>. Έτσι, τα πάντα κρίθηκαν στο 66' με τους Βοιωτούς να κάνουν το 2-0. Οι Αντέτζο και Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν σωστά το γέμισμα του Επασί και ο Γιακουμάκης έκανε την ζημιά, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του Λεβαδειακού, ενώ έμπλεξε ακόμα περισσότερο τον ΑΟΚ.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90+1' Νουάνκο), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60' Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

Κέρκυρα (Γιάννης Μαζτουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου (58' Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70' Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code