ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζωντανή με «χρυσή» αλλαγή! ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1


Η ΑΕΚ έφερε τα πάνω κάτω στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα και έφτασε κοντά στην τεράστια ανατροπή κόντρα στο μεγάλο όνομα της Ντιναμό Κιέβου.

Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 της αναμέτρησης πέτυχαν οι Τσιγκάνκοβ στο 19' και Αϊντάρεβιτς στο 80'.

Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο για τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησαν με αξιώσεις τον αντίπαλο. Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν ένα «κρύο» γκολ στην μοναδική τους καλή ευκαιρία και μετά κάλυψαν σωστά τους χώρους στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Χιμένεθ ανέβασαν δύο ταχύτητες τους γηπεδούχους και μία από αυτές, ο Αϊντάρεβιτς, αποδείχτηκε «χρυσή» και έφερε την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι σε όλο αυτό το διάστημα οπισθοχώρησαν εντελώς αλλά κράτησαν την ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ την Ντιναμό Κιέβου, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί της Ένωσης δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και την υποστήριξαν όλη τη νύχτα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Η ΑΕΚ πατούσε καλά στις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης και μετέφερε συχνά το παιχνίδι στο μισό γήπεδο της Ντιναμό Κιέβου. Εκείνοι πάντως που άνοιξαν το σκορ ήταν οι Ουκρανοί. Η κερδισμένη μονομαχία του Γκονζάλες από τον Μπακάκη, συνεχίστηκε με ασίστ για τον Τσιγκάνκοβ που πλάσαρε εύστοχα τον Μπάρκα για το 0-1 στο 19ο λεπτό. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν έγιναν μεγάλες φάσεις με την ελληνική ομάδα να προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς να βρίσκει τον τρόπο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Οι «κιτρινόμαυροι» ενέτειναν την πίεση τους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Αρχικά είχαν ένα καλό σουτ με τον Χριστοδουλόπουλο αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ στο 57'. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα το πολύ καλό φάουλ του Γκάλο δεν έφερε την ισοφάριση καθώς ο Μπόικο έκανε μεγάλη επέμβαση, ενώ το ίδιο έπραξε μερικές στιγμές μετά, στα σουτ των Λιβάια και Λάζαρου. Το γκολ της ισοφάρισης του «Δικεφάλου» πέτυχε ο Αϊντάρεβιτς στο 80'. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Σουηδός μέσος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σε κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο Λάζαρος είχε ξανά μία μεγάλη φάση αλλά η κεφαλιά του από το δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ στο 87ο λεπτό με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (Αϊντάρεβιτς 79'), Μπακασέτας, Λιβάια, Κλωναρίδης (Χριστοδουλόπουλος 52'), Γιακουμάκης (Αραούχο 57')

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Καντάρ, Μόροζιουκ, Σεπέλιεβ, Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοβ, Γκάρμας (Μπεσέντιν 78'), Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (Σαπαρένκο 91')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code