ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περισσότερα μονοθέσια στην πίστα θέλει ο Nigel Mansell


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1992, ο βρετανός Nigel Mansell, θα ήθελε να δει μεγαλύτερα grid και στην σημερινή εποχή, καθώς θεωρεί ότι πολλοί οδηγοί σήμερα δεν έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους,
λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων αλλά και της μεγάλης σε διάρκεια καριέρας, των οδηγών που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος.

Ο Mansell είπε σε συνέντευξή του στο Autosport:

"Με όλο το σεβασμό προς το θεσμό της Formula 1, αλλά το βάθος του ανταγωνισμού δεν είναι όπως εκείνο της δεκαετίας του '80 και του '90. Θέλουμε να δούμε 26 αυτοκίνητα στην πίστα. Υπάρχει αφθονία ταλαντούχων  οδηγών που έχουν καθυστερήσει(ηλικιακά) μένοντας σε μικρότερες ομάδες, μην έχοντας αλλού να πάνε. "
«Με τα χρόνια, οι οδηγοί που μείνανε στάσιμοι, παραγκωνίστηκαν από το άθλημα και αντικαταστάθηκαν. Παλαιότερα υπήρχε πάντα μια εισροή νέων πιλότων κάθε χρόνο, και πάντα διαθέσιμα αυτοκίνητα για να μπουν μέσα και να τρέξουν. Αυτό έχει εκλείψει».
Αγώνες όπως στην εποχή του ζητά ο Nigel Mansell, με περισσότερες ομάδες και οδηγούς..

"Η FIA έκανε μια απίστευτη δουλειά με την ασφάλεια, οι κατασκευαστές συνεργάστηκαν στενά για να κάνουν τα αυτοκίνητα ασφαλέστερα. Ένας οδηγός έχει σχεδόν διπλάσιο χρόνο σταδιοδρομίας, κάτι που είναι καλό γι 'αυτούς, αλλά οι οδηγοί που περιμένουν να μπούνε στο σπορ δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πιστεύοντας πως με ένα «γεμάτο» grid, από 12 ομάδες, θα μπορέσουν και άλλοι ικανοί πιλότοι, να αγωνιστούνε και να δείξουν την αξία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code