ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Christian Horner: «Μπορούμε να χτίσουμε μια ομάδα γύρω από το Max- Το καλύτερο οδηγικό δίδυμο με τον Daniel»


Ήταν, τον Οκτώβριο, όταν ο Max Verstappen ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2020.
Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, τόνισε με δηλώσεις του πως είναι σίγουρος ότι ο νεαρός Ολλανδός μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο για το μέλλον της ομάδας.
Ερωτηθείς από τον ξένο Τύπο, ο Horner απάντησε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:

"Βλέπουμε όλες εκείνες τις ικανότητες του γι' αυτό ήμασταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να έχουμε τις υπηρεσίες του έως το 2020".

Ο Verstappen είχε καταλυτική παρουσία στους τελευταίους έξι αγώνες το 2017, πιάνοντας στους βαθμούς(περισσότεροι που συγκεντρώθηκαν σε αυτούς τους έξι αγώνες)ακόμα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Lewis Hamilton. Αυτό, μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο εξάμηνο του έτους κατά το οποίο ταλαιπωρούνταν από ζητήματα αξιοπιστίας.

Αλλά ο Horner βλέπει τα θετικά,
 "Νομίζω ότι είχε ένα υπέροχο φινις. Είχε τόσο πολλή κακή τύχη φέτος, νομίζω όμως ότι έκανε μια εκπληκτική δουλειά. Γίνεται δυνατότερος και δυνατότερος, καθώς η εμπιστοσύνη του έχει ανεβεί επίσης, και έχει οδηγήσει μερικούς φοβερούς αγώνες φέτος. "
"Πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχει αυτή την εμπειρία που πρέπει, ήταν μόλις 19χρονων για το μεγαλύτερο μέρος του έτους - πρόσφατα έγινε 20 - και νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε αυτή την απογοήτευση ήταν πολύ εντυπωσιακός."

Όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία, ο ίδιος είχε πει: «Στα μακροπρόθεσμα σχέδια μας, με τον Max, είναι στην καλύτερη θέση στο άθλημα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα γύρω του και να επιτύχουμε την κοινή μας φιλοδοξία».

Εάν όλα τα παραπάνω αποτύχουν από τώρα μέχρι τα τέλη του 2020, ο Verstappen θα είναι μόνο 23 ετών εκείνη την εποχή και πολύ καυτό όνομα στη Formula 1.

Το θέμα του άμεσου μέλλοντος όμως, είναι αυτό του έτερου πιλότου της Αυστριακής ομάδας, του Daniel Ricciardo, ο Αυστραλός έχει παραδεχτεί πως θα αποφασίσει μετά τις δοκιμές της Βαρκελώνης, πριν δεσμευτεί με την ομάδα της Red Bull πέρα από το 2018.

Ο Horner έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να τον κρατήσει, "Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε την καλύτερη σύνθεση στην Formula 1 με τους δύο οδηγούς που έχουμε και γι 'αυτό, και πάλι, είμαστε πολύ πρόθυμοι να κλείσουμε και με τον Daniel [Ricciardo] μια παρόμοιας διάρκειας συμβόλαιο."

Πηγή: grandprix247.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code