ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα παναθηναϊκό πτώμα περιφέρεται...

Και δεν το μαζεύει κανείς!Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και σίγουρα δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου.
Μετά την ήττα των πρασίνων στην Λιβαδειά η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη , όσον αφορά τον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 19 βαθμούς και βρισκόμενος στην 10η θέση , χρειάζεται ένα...μεγάλο θαύμα για να καταφέρει να μπει στην 5αδα και να σώσει,εάν έτσι θέλει να πιστεύει,την κατάσταση.

Η εικόνα του Ουζουνίδη μετά το 3-0 των Βοιωτών , τα λέει όλα. Δεν είχε την δύναμη και το κουράγιο να σηκώσει το κεφάλι του και να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν ένα επιπλέον βράδυ εκτός Αθηνών, λόγω των οικονομικών του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός μακριά από το σπίτι του μοιάζει με πτώμα, το οποίο περιφέρεται άσκοπα.Συγκεκριμένα, σε 9 αναμετρήσεις έχει 4 βαθμούς , όταν την ίδια ώρα ο καλύτερος των εκτός έδρας ματς,Ατρόμητος, έχει 20 βαθμούς(!).Έχει δεχθεί 12 τέρματα και έχει πετύχει 4 αντίστοιχα.

Ο μοναδικός λόγος που κρατιέται ζωντανός ο Παναθηναϊκός , είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.Ένας άνθρωπος που αγαπάει και πονάει το σωματείο. Άπαξ και αποφασίσει να τα παρατήσει , τότε δεν ξέρω τι θα είναι αυτό που θα σώσει τους πράσινους.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Ο Παναθηναϊκός πλέον καλείται να βρει μία λύση,προκειμένου να μην πέσει στο τέλος της σεζόν αγωνιστικά και όλα τα άλλα όταν ξημερώσει θα τα κοιτάξουν με διαφορετική αλλά και συνάμα προσεκτική ματιά οι ενδιαφερόμενοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code