ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Μόνο για τη νίκη στη Λάρισα, περιμένει το βράδυ τον Μιραλάς


Η αποστολή των ερυθρόλευκων βρίσκεται από εχθές (6/1) το βράδυ στη Θεσσαλική πόλη, εν όψει του σημερινού κρίσιμου
αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Χρήστος Κόντης με τον προπονητή της Κ-20, Βασίλη Βούζα, θα καθοδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ ο νεοπροσληφθείς Όσκαρ Γκαρσία θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα.

Οι δυο υπηρεσιακοί προπονητές του Ολυμπιακού αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Εχσάν Χατζισαφί, ο "βενιαμίν" Αγγελόπουλος και οι Μποτία, Σεμπά και Σισέ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.


Μια πρόβλεψη για την εντεκάδα με την οποία αναμένεται να παραταχθούν οι πρωταθλητές μπορεί να γίνει. Περιμένουμε λοιπόν την καθιερωμένη διάταξη 4-2-3-1 και τους Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρη, Ταχτσίδη, Ρομαό, Φορτούνη, Πάρντο, Μάριν και Ανσαριφάρντ στο βασικό σχήμα.

Σήμερα στις 22:00 φτάνει ο Μιραλάς!



Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας με την Έβερτον για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός θα ταξιδέψει σήμερα για τη χώρα μας, με πολλούς φίλους της ομάδας να του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code