ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























«Σούζα» το αλογάκι για τους "4", 2-1 στους "Ζωσιμάδες"


Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε την ΑΕΛ στον πρώτο προημιτελικό τους για το Κυπέλλο Ελλάδας.

Με την σημαντική απουσία του Ντέλετιτς παρατάχθηκε η ΑΕΛ.
Έφτασε τα 12 γκολ την φετινή σεζόν ο Ισπανός φορ, Πέδρο Κόντε.Τα δύο πρώτα του γκολ με την ΑΕΛ πανηγύρισε ο Γιάννης Μασούρας.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την Λάρισα.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν "ωραίο" ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν.Ο ΠΑΣ άνοιξε νωρίς το σκορ στο 13' με τον Κόντε, με την Λάρισα στην συνέχεια να κυριαρχεί, να "παίρνει" την κατοχή και να ισοφαρίζει με τον Μασούρα στο 28' σε 1-1.Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε το προβάδισμα η Λάρισα, με τον Μασούρα. Οι φιλοξενούμενη μετά το 2-1, "κάθισε" πίσω να διασφαλίσει το σκορ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για την ΑΕΛ, στο 7' ο Μιλοσάβλιεβιτς μπήκε στην περιοχή του Περιστερίδη, μετά από προσωπική ενέργεια, πλάσαρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού Περιστερίδη. Τρομερή προσπάθεια του Κόντε στο 11', μετά από κόρνερ του Χαλκιαδάκη, σουτάρε ο πρώτος, με τον Ρέντζα να απομακρύνει σωτήρια πάνω στην γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Κόντε θα ανοίξει το σκορ, εκπληκτική σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά  στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ισπανό φορ με κεφαλιά να γράφει το 1-0. Ο Μασούρας στο 28' έκανε το 1-1, ωραία ανάπτυξη των "βυσσινί" και σέντρα του Γουάλας από τα αριστερά, ο Ναζλίδης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Τζημόπουλο, ευνοούμενος ο Μασούρας που  ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με το αριστερό πλάσαρε εύστοχα τον Περιστερίδη, γράφοντας το 1-1.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, στο 53' ο Ναζλίδης έκανε ωραία τρίπλα στο χώρο του κέντρου, άνοιξε στα δεξιά στον Ρέντζα, με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα στο πέναλτι, τον Αγκάνοβιτς να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη και στην επαναφορά ο Μασούρας από κοντά να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το δεύτερο της ομάδας του. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ στο 62' με τον Κόντε να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπόζοβιτς, λίγο μπροστά από το πέναλτι, μετά από σέντρα με το αριστερό του Καρανίκα.Ακόμη μια προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με τον συνήθη ύποπτο, Κόντε, στο 82' να πιάνει την κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα του Βιδάλ.




Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Πέδρο Κόντε, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Γαρουφαλιάς (70' Βιντάλ), Τζημόπουλος, Μανθάτης(77' Μπετρά), Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας


 ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς(74' Γιοβάνοβιτς) , Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς(71 'Χούμπτσεβ) , Μασούρας, Ναζλίδης(88' Περόνε)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement