ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Που ΠΑΣ; ΑΕΚ-Γιάννενα 3-1


Η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα με σβηστές μηχανές και χωρίς να πιάσει τα μέγιστα της απόδοσής της κέρδισε με 3-1, με τους Λιβάγια και Αραούχο να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση.

Α΄ ημίχρονο:
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ να έχει καταφέρει να κλείσει τους χώρους στην Ένωση. Στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, σε πτώση του Κόντε στην περιοχή, με τον Τσιντώτα να μην φαίνεται καθαρά εάν βρίσκει τον παίκτη και τον Στυλιαρά να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Ένα λεπτό αργότερα και με την ΑΕΚ στην κόντρα επίθεση, ο Μοράν έβγαλε ωραία μπαλιά στον Λιβάγια, ο Κροάτης κοντρόλαρε σωστά τη μπάλα και με όμορφο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου. Νέα φάση στο 17΄ με τον Λόπεζ να ανεβαίνει ωραία από τα αριστερά να μπαίνει στην περιοχή, δοκίμασε και το σουτ με το δεξί ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε στην γωνία.

Β΄ ημίχρονο:
Πολύ καλό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος, αφού μόλις στο 47΄ ο Γαρουφαλιάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1! Η ΑΕΚ είχε άμεση απάντηση στο τέρμα του ΠΑΣ, με τον Λιβάγια και τον Αραούχο να συνεργάζονται εξαιρετικά στο 53΄ και τον τελευταίο να νικάει τον Γιαννίκογλου με όμορφο πλασέ και να βάζει την Ένωση ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 61ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, καθώς ο Σκόνδρας μπήκε δυνατά στη φάση και βρήκε τον Μασούντ στα πόδια, με αποτέλεσμα να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να κάνουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Ο Ουφάνο έβαλε στο παιχνίδι τους Λάζαρο και Μπακασέτα για να ανανεώσει την ομάδα επιθετικά, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που προσπαθούσε περισσότερο να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον κόσμο σε αρκετά σημεία του αγώνα να αποδοκιμάζει, βλέποντας την ομάδα να έχει γυρίσει πίσω, ενώ βρίσκεται με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο. Στο 89ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκάλο ο Αραούχο διαμόρφωσε με το κεφάλι το τελικό 3-1, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Αργεντινό στράικερ για τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Μοράν, Κονέ, Μασούντ, Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπετρά, Βιντάλ, Κόντε, Γαρουφαλιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code