ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στάθηκε στο ύψος του ο Πανιώνιος, 3-1 την Κέρκυρα


Η Κέρκυρα πάγωσε τη Νέα Σμύρνη προηγούμενη λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, αλλά ο Πανιώνιος έδειξε πως
δεν...μασάει. Οι παίκτες του Γρηγορίου μπήκαν με τη σωστή ψυχολογία και με νοοτροπία νικητή, πέτυχαν τρία γκολ και ανέτρεψαν το ματς, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί για το 2018.

Χωρίς καλό ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την υπεροχή και να πετυχαίνουν και γκολ με τον Μασούρα στο 34', με το τέρμα αυτό να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Από το ριπλέυ φαίνεται πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός καλύπτεται από τον Ιωάννου, σε μια πολύ οριακή φάση.

Η Κέρκυρα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προγήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 43' ο Κρητικός βρήκε τον ξεχασμένο στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου Επστάιν, που προχώρησε με την μπάλα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε τον Μπαντή ανοίγοντας το σκορ στη Νέα Σμύρνη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γρηγορίου πέρασε αμέσως στο παιχνίδι τον Σπιριντόνοβιτς αντί του Σαββίδη, στοχεύοντας να κάνει πιο επιθετική και απειλητική από τα άκρα την ομάδα του. Ούτως ή άλλως όμως ο Πανιώνιος ξεκίνησε φουριόζος στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε όμορφα και νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ξεκάθαρη διάθεση να πετύχουν κι άλλο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, με τη γρήγορη ισοφάριση να τους βοηθάει ψυχολογικά. Και το κατάφεραν στο 53', όταν ο Σαραμαντάς βρέθηκε στα δεξιά, έκανε τη σέντρα κι η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Λάμπρου κοντρόλαρε και με το δεξί νίκησε τον Κουτζαβασίλη κάνοντας την ολική ανατροπή για τους κυανέρυθρους.

Ο επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο στο 78ο λεπτό. Ο Μασούρας έκανε καταπληκτικό γύρισμα από αριστερά, βρήκε στην κίνηση και σε θέση βολής τον Παπαγεωργίου, που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε από κοντά για το 3-1.

Το ματς κύλησε μέχρι το τέλος του χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τον άξιο νικητή Πανιώνιο να φτάνει στους 25 βαθμούς, αποδεικνύοντας ότι παρά τις απώλειες στο ρόστερ έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Από την άλλη η Κέρκυρα, αν και προηγήθηκε, δεν έδειξε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ότι διαθέτει την ποιότητα για να κοντράρει τον Πανιώνιο. Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους οι νησιώτες υπέπεσαν σε μια ακόμα ήττα που τους διατηρεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης,  Μασούρας, Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πηνιώτης)

Κέρκυρα (Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (66' Κόντος), Σιόντης, Κρητικός, Επστάιν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code