ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συγκλονιστικό φινάλε στα Γιάννινα.ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος 2-2

Ο ΠΑΣ Γιαννίνα υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.Η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε ρυθμό  στο πρώτο μέρος,στο δεύτερο όμως μας επιφύλασσε 4 γκολ. Στο 71ο λεπτό ο Ντάουντα από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.Έπειτα ο  Πας Γιάννινα αντέδρασε και ισοφάρισε αρχικά με τον Κόντε στο 87ο λεπτό έπειτα με τον Μπέτρα στο 89ο λεπτό ενώ στις καθυστερήσεις ο Καρασαλίδης έγραψε το τελικό 2-2.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Πολύ κακό το θέαμα και ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο με την πρώτη καλή στιγμή να εμφανίζεται στο 21ο λεπτό με το δοκάρι του Κόντε.Ο Ατρόμητος ισοφάρισε τα δοκάρια στο 43' όταν ο Γιαννούλης γύρισε πανέμορφα στον Ντάουντα ο οποίος μέσα από τη περιοχή και αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο.Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 46ο λεπτό,  ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Βασιλακάκης βρήκε ωραία τον Ντιγκινί αλλά ο Γιαννίκογλου έκανε την έξοδο και πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα.Στο 70ο λεπτό ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ  από την άσπρη βούλα.Στο 80' ο Πετράκης τα έπαιξε όλα για όλα ρίχνοντας στο ματς τον Μπετρά και παίζοντας με δυο επιθετικός προκειμένου να φτάσει σε ένα γκολ.Στο 87ο λεπτό μετά από πάσα του Σολτάνι ο Κόντε ισοφάρισε.Στο 89ο λεπτό η αλλαγή του Πετράκη, ο Μπέτρα ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1.Οι φιλοξενούμενοι  στο 90ο λεπτό εκτέλεσαν φάουλ η μπάλα κόντραρε και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ επιχείρησε να την κρατήσει εντός αγωνιστικού χώρου αρκετά πλάγια. Έκανε λάθος όμως το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μπουσούλατζιτς του πήρε την μπάλα και έδωσε παράλληλα στον Καρασαλίδη που σε κενή εστία έκανε το 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79' Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (82' Καρασαλίδης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code