ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επική ανατροπή η Ξάνθη,2-1 τον Λεβαδειακό

Η Ξάνθη υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια στο πλαίσιο
της 19ης αγωνιστικής.Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33ο λεπτό με  τέρμα του Γιουσούφ.Η ακριτική ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ είχε  τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει με 2-1 με τέρματα του Ντε Λούκας στο 57ο λεπτό και του Φασίδη 64ο λεπτό.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Πρώτη καλή στιγμή έγινε για τον Λεβαδειακό στο 3ο λεπτό το σουτ του Γιακουμάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς.Στο 22ο λεπτό είχαμε σημαντική ευκαιρία για την Ξάνθη όταν η σέντρα σουτ του  Κίκε Μπουλά από τα αριστερά βρίσκει  τον Γέντρισεκ ο οποίος θα πάρει την κεφαλιά και θα την στείλει στην απέναντι πλευρά, αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του Επασί. Στο 30ο λεπτό είχαμε το γκολ για τους φιλοξενούμενους στην δεύτερη τελική τους στο ματς , Ο Γιουσούφ πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς σε τετ-α-τετ.Το ημίχρονο έληξε με την τελευταία καλή στιγμή να είναι το σουτ του Μπελγκαζουανί που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ζίβκοβιτς.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η μόνη αλλαγή σημειώθηκε από πλευράς Ξάνθης με τον Τριάδη να φεύγει εκτός και τον Φασίδη να παίρνει την θέση του.Στο 57ο λεπτό σέντρα από τα αριστερά  θα διώξει ο Τριποτσέρης προσωρινά, αλλά η μπάλα θα μείνει μέσα στην περιοχή και ο Ντε Λούκας με  δυνατό αριστερό σουτ θα ισοφαρίσει την αναμέτρηση.Στο 63ο λεπτό  η Ξάνθη ολοκληρώνει την ανατροπή σε μόλις έξι λεπτά.Ο Ντουρίτσκοβιτς θα κάνει ωραία ενέργεια από τα δεξιά θα βγάλει και την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, εκεί θα πεταχθεί ο Φασίδης η αλλαγή του Ράσταβατς που θα πλασάρει νικώντας και τον Επασί για την ανατροπή. Στα εναπομείναντα λεπτά ο  Λεβαδειακός έχει πάρει την μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση με την Ξάνθη να έχει δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Το ματς ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε, Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code