ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντεμπούτο με το "δεξί" για το Ματζουράκη, Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-0


Ζωτικής σημασίας τρίποντο πήρε η Κέρκυρα στην έδρα της απέναντι στον ουραγό Πλατανιά. Σε έναν αγώνα που
αναμετρήθηκαν οι δυο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας στη Superleague, οι κυανέρυθροι έπαιξαν καλύτερα και πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από 9 αγωνιστικές, ξεφεύγοντας με 5 βαθμούς από τους Κρητικούς. Ποδαρικό με το "δεξί" για τον Γιάννη Ματζουράκη που αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Φαιάκων.

Πολύ επιθετική παρουσιάστηκε η Κέρκυρα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, εγκλώβισε σε πολλές περιπτώσεις τον αντίπαλο της στην περιοχή του, ενώ είχε και δοκάρι στο 40' με τον Τουράμ, αλλά και στο 45' με τον Επστάιν! Ο Τουράμ τελικά άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη είδαμε τον Πλατανιά να ψάχνει εκείνος με τη σειρά του το γκολ και τους γηπεδούχους να έχουν πλέον πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Φάσεις ωστόσο δεν παρήγαγαν οι Κρητικοί, ενώ από τη μεριά της η Κέρκυρα "κλείδωσε" τη νίκη στην πρώτη δική της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 75' ο Στάμου έχασε από τον Παμλίδη, ο οποίος με τακουνάκι έστρωσε στον Ντουαλά κι αυτός από κοντά πλάσαρε τον Κλάιτς για το 2-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μταζουράκης): Γιαννακόπουλος, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σιόντης, Μπαλάφας (73' Αρτυματάς), Ρόλε (78' Ζορμπάς), Έπσταϊν (69' Παμλίδης), Τουράμ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μάλσα, Ντουαλά (64' Στόιτσεφ), Κοροβέσης (76' Γκζέλτσακ), Ενσικουλού, Πετρόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code