ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σφράγισε την πρόκριση στο σπίτι του,ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-0

Ο ΠΑΟΚ πιάνοντας κατά διαστήματα  εκπληκτική απόδοση
,νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και πήρε ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.Το σκορ διαμόρφωσε ο Πέλκας στο 19ο λεπτό ενώ το τελικό 2-0 έγινε από την κεφαλιά του Σάχοβ στο 90ο λεπτό.Με αυτήν την νίκη του ο ΠΑΟΚ σημείωσε την δέκατη νίκη του στην Τούμπα σε όλες τις διοργανώσεις.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Περισσότερο απειλητικός ο ΠΑΟΚ,καλός ανασταλτικά ο Ατρόμητος
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού,και με σωστές μεταβιβάσεις προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες ευκαιρίες στην άμυνα του Ατρόμητου.Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Ατρόμητο όταν μετά από την πολύ όμορφη ενέργεια του Βασιλακάκη ο Ντιγκινί πλάσαρε  ο Μάτος όμως έδιωξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα μόλις στο 9ο λεπτό.Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε με το σουτ του Μακ στο 10ο λεπτό το οποίο κατέληξε άουτ.Στο 16ο λεπτό  το σουτ του Ντιγκινί φεύγει άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει το σκορ ύστερα από την ντρίμπλα του Βιερίνια  και το τακουνάκι του Σάχοβ η μπάλα κατέληξε στον Πέλκα( βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ) ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Στο 22ο λεπτό πάλι ο Πέλκας απείλησε άστοχα από μακριά με σουτ.Στο 30ο λεπτό είχαμε μία μετωπιαία σύγκρουση του Ντάουντα με τον Πέλκα ο  τελευταίος χρειάστηκε να αντικατασταθεί από τον Ελ Καντουρί διότι έσπασε η μύτη του ενώ ο Ντάουντα συνέχισε στον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα.Έπειτα από αυτήν την φάση ο ρυθμός του ματς έπεσε, με την επομένη καλή στιγμή να είναι για τον Ατρόμητο η κεφαλιά του Βασιλακάκη η οποία κατέληξε άουτ.Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Λήμνιος πάσαρε στον Κουλούρη ο οποίος επιχείρησε ένα γυριστό σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Ισορροπημένο παιχνίδι,ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά ο Δικέφαλος
Το δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά του δεν είχε  κάποια αξειωσημείωτη ευκαιρία,με την πρώτη καλή φάση να γίνεται στο 59ο λεπτό η σέντρα του Βασιλακάκη είχε αποδέκτη τον Ντιγκινί ο οποίος σούταρε στην κίνηση η μπάλα όμως πέρασε άουτ.Μέγαλη φάση για τον Ατρόμητο στο 64ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ντιγκινί ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφαλιά  ο Πασχαλάκης όμως αντέδρασε εντυπωσιακά.Στο 68ο λεπτό η κεφαλιά του Μάτος πήγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του
Μίρκοβιτς.Στο 71ο λεπτό μέσα στην περιοχή ο Βασιλακάκη σούταρε η μπάλα όμως κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.Στο 76ο λεπτό το σουτ του Πρίγιοβιτς κατέληξε άουτ.Στο 85ο λεπτό μετά από σέντρα του Μάτος ο Πρίγιοβιτς  έκανε κεφαλιά απέκρουσε ο Μίρκοβιτς ο Κάμπος ξανάπιασε την μπάλα έδωσε στον Ελ Καντουρί εκείνος έκανε την σέντρα η οποία βρίσκει αμαρκάριστο τον Σάχοβ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Η τελευταία προσπάθεια του Ατρόμητου να πετύχει κάποιο τέρμα έγινε με τον Ντιγκινί στο 90ο λεπτό η κεφαλιά του όμως κατέληξε άουτ.
ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Ραζβάν Λουτσέσκου: "Αυτό που ήθελα με την είσοδο των Κάμπος και Πρίγιοβιτς ήταν να δώσω αντίδραση στην ομάδα, γιατί είναι ποιοτικοί παίκτες. Νικήσαμε 2-0, δεν θέλω να πω για τον επαναληπτικό, το επόμενο ματς είναι την Κυριακή (σ. Με τον Παναιτωλικό)".


Νταμίρ Κάναντι: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η ομάδα μου βρέθηκε πίσω στο σκορ με λανθασμένη απόφαση του διαιτητή και νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στη ρεβάνς. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και τις αποφάσεις του διαιτητή".

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Νάτσος, Ντάουντα, Βασιλακάκης.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Λημνιός, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code