ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Hirotoshi Honda: Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση του Alonso


Ο Hirotoshi Honda, γιος του ιδρυτή της Honda Motor Company, Soichiro Honda, και ιδρυτής της θυγατρικής, Mugen, αναφέρθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως έχει καταλάβει την δυσμενή κατάσταση που βρέθηκε ο Fernando Alonso τα τελευταία τρία χρόνια,
καθώς ο ιαπωνικός κολοσσός αγωνίστηκε για να δημιουργήσει έναν γρήγορο και αξιόπιστο κινητήρα της Formula 1, αλλά αυτό δεν επιτεύχθηκε.

Ο 75χρονος Hirotoshi δήλωσε:

"Καταλαβαίνω πολύ καλά τον λόγο για τη μεγάλη απογοήτευση του Alonso. Η επαγγελματική ζωή ενός αθλητή είναι πολύ μικρή και είναι πολύ αγχωτικό να χάσει τρία χρόνια σε μια τόσο σημαντική καμπή στην καριέρα του. "
"Ο Alonso είναι ένας νεαρός άνδρας, τόσο έξυπνος και γοητευτικός. Καταλαβαίνω πολύ εύκολα τον λόγο της μεγάλης απογοήτευσης του. "

Ο Alonso, ο οποίος αυτά τα 3 χρόνια είχε περισσότερες εγκαταλείψεις από όσες σε όλη την καριέρα του μέχρι το 2015, ήταν ειλικρινά ανοιχτός σχετικά με τις αδυναμίες των μονάδων ισχύος της Honda που υπήρχαν στο πίσω μέρος της McLaren. Όταν η υπομονή του τελείωσε, κυρίως προς το τέλος της περασμένης σεζόν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έτους, έστησε την Honda στον τοίχο.

Η διάθεση στο εργοστάσιο της Honda, όπου η περηφάνια της έχει κλονιστεί σοβαρά από τον Ισπανό, είναι ότι το προσωπικό είναι ιδιαίτερα υποκινημένο να στρέψει τα πράγματα υπερ της και τελικά να δείξει στην McLaren και ιδιαίτερα στο Alonso για τι είναι ικανοί.

Ο Hirotoshi προειδοποίησε, "Είμαι σίγουρος για ένα πράγμα: οι Ιάπωνες έχουν την κουλτούρα της μάχης στη Φόρμουλα 1. Είμαστε πολύ καλά και μπορούμε να αγωνιστούμε και σε αυτόν τον τομέα."

Ερωτηθείς για το τι πιστεύει ότι πήγε λάθος στο project της Honda στη Formula 1, ο Hirotoshi εξήγησε: "Επειδή τους πήρα αυτόν τον τύπο!" (Δείχνοντας τον άντρα που κάθεται δίπλα του, τον Tomoyuki Hashimoto, νυν πρόεδρο της Mugen και επίσης σεβαστό μηχανικό).
"Σοβαρολογώ. Είναι εξαιρετικός μηχανικός. Ξέρει πώς να κατασκευάσει έναν κινητήρα και αυτά που έχει κατασκευάσει μαρτυρούν την τεχνική του εμπειρία».
Ο Hirotoshi Honda 

Η Honda ανακοίνωσε πρόσφατα μια σημαντική αναδιάρθρωση του προγράμματος της Formula 1, αλλά ο Hashimoto δεν περιλαμβάνεται στη νέα ιεραρχία.
Να υπενθυμίσουμε πως για το 2018 η Honda θα συνεργαστεί με την Toro Rosso, καθώς η McLaren επέλεξε να τερματίσει την τριετή-αποτυχημένη- συνεργασία τους και επέλεξε τους πελατειακούς  κινητήρες της Renault.

Πηγή: grandprix247.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code