ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1_Δείτε το TOP 10 στις προσπεράσεις το 2017! Ο Ricciardo στην 1η θέση (vid)


Το τριπλό προσπέρασμα του Daniel Ricciardo στο δρόμο του προς τη νίκη κατά τη διάρκεια του GP του Αζερμπαϊτζάν κατέκτησε την πρωτιά στην ψηφοφορία για το καλύτερο προσπέρασμα του 2017 στην F1.

Ο οδηγός της Red Bull, αποφασισμένος να κερδίσει θέσεις κατά την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στα pits, στον αγώνα του Baku, κατάφερε να περάσει και τους δύο πιλότους της Williams, Lance Stroll και Felipe Massa μαζί με τον Nico Hulkenberg της Renault- και τους τρεις με μια κίνηση στο σπριντ της επανεκκίνησης για την στροφή 1. Η κίνηση αυτή άνοιξε τον δρόμο για τον Αυστραλό που κέρδισε τη νίκη, τη μοναδική της σεζόν.

Η Formula 1 πραγματοποίησε online ψηφοφορία για να αποφασίσει ποιος έκανε τις 10 καλύτερες προσπεράσεις φέτος, στις οποίες ο Ricciardo έλαβε τις περισσότερες υποψηφιότητες με τρεις. Στη δεύτερη θέση, η προσπέραση του Sebastian Vettel στον Αυστραλό οδηγό της Red Bull στην Κίνα έχασε ελάχιστα την 1η θέση. Αλλά ο Γερμανός οδηγός Ferrari πήρε δύο από τα τρία κορυφαία σημεία με το προσπέρασμα-προσποίηση επί του Valtteri Bottas κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix.

Η προσπάθεια του Lewis Hamilton για την κατάκτηση του τίτλου στο Grand Prix του Μεξικού έδωσε την τέταρτη θέση στην ψηφοφορία μετά τη κίνηση του, κατά του Fernando Alonso στα τελικά στάδια του αγώνα. Στην πέμπτη θέση ήταν το διπλό προπέρασμα του Kevin Magnussen στο Felipe Massa, όταν κατά τη μάχη τους ‘’ξέβαψαν" τα διακριτικά της Pirelli, ενώ ο Esteban Ocon μπήκε επίσης στη δράση για να περάσει τον Βραζιλιάνο.

Στην έκτη θέση, ο συνολικά νικητής, Ricciardo είδε τη δεύτερη προσπάθεια να εντυπωσιάσει τους οπαδούς με τη «βουτιά» στα φρένα που πέρασε στο στενό πρώτο S, τον Kimi Raikkonen κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix. Η διπλή προσπέραση στο Bottas από τους 2 Ισπανούς του grid, σημείωσε την έβδομη θέση στο Βελγικό Grand Prix, λίγο πριν την προσπέραση του Alonso στον συμπατριώτη του Carlos Sainz Jr, κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Ουγγαρίας.

Ολοκληρώνοντας την 10αδα, ξεχωρίζει και η πρώτη κίνηση του Sainz στο 19ο γύρο στον Sergio Perez στον αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Perez δέχτηκε και πάλι προσπέρασμα όταν και έγινε ‘σάντουιτς’ ανάμεσα στον Hulkenberg της Renault και τον teammate του στη Force India, Esteban Ocon πριν την Eau Rouge κατά τη διάρκεια του βελγικού αγώνα.

Δείτε το TOP 10 στο video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της, η F1:



Πηγή: gptoday.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code