ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βαριά «καμπάνα» σε Φυντάνη


Με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων και  10.500 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης για την αντίδραση του στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Ο κ.Φυντάνης σήμερα κηδεύει τον αδερφό του, που έχασε την ζωή του την Τρίτη το βράδυ.


Η Λάρισα με αφορμή την ποινή του Ηλία Φυντάνη, έβγαλε ανακοίνωση και ενημερώνει ότι τις επόμενες θα φέρει στην δημοσιότητα τα ονόματα των δήθεν οπαδών που έβριζαν τον Ηλία Φυντάνη στον αγώνα με την Ξάνθη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500€ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής μας Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος σήμερα κηδεύει τον αδερφό του, για την αντίδραση του να αμυνθεί στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του, όσο ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.

Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια