ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόλλησε και στα Πηγάδια,Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1

Ούτε στα Πηγάδια δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να φύγει
με το διπλό παρά την πολύ καλή παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο.Το σκορ άνοιξε ο Άλτμαν με σουτ στο 18ο λεπτό ενώ για τους Ακρίτες ισοφάρισε ο Γέντρισεκ στο 78ο λεπτό.
 Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός,σε παθητικό ρόλο η Ξάνθη.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα.Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε από τους γηπεδούχους όταν το διαγώνιο σουτ  του Λουσέρο απομάκρυνε δύσκολα ο Βλαχοδήμος στο 4ο λεπτό.Στο 13ο λεπτό μετά από λάθος του αμυντικού της Ξάνθης Φλίσκα,ο Κουλιμπαλί έδωσε πάσα στον Αλτμαν εκείνος έκανε γέμισμα ψάχνοντας τον Πίσπα που  έπιασε κεφαλιά, ο Ζίβκοβιτς όμως την μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Οι επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού γίνονταν συνήθως από τα δεξία με τις προωθήσεις του Κουλιμπαλί.Η Ξάνθη αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της,και παράλληλα πραγματοποιούσε αβίαστα λάθη επιτρέποντας τον Παναθηναϊκό να φτάνει ευκολότερα στην εστία του Ζίβκοβιτς.Στο 18ο λεπτό μετά από μία απομάκρυνση των παικτών της Ξάνθης ο Άλτμαν έκανε ανενόχλητος σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ζίβκοβιτς διαμορφώνοντας το 0-1.Στο 22ο λεπτό ο Βιγιαφάνες έκανε  εκπληκτική πάσα στον Αλτμαν τον οποίο έβγαλε  τετ-α-τετ στον Ζίβκοβιτς ο οποίος με τα πόδια απομάκρυνε.Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήταν το σουτ του Πίσπα το οποίο για μία ακόμη φορά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Βελτιωμένη η Ξάνθη,χειρότερος ο Παναθηναϊκός 
Η Ξάνθη εμφανίστηκε στην αρχή του δευτέρου μέρους καλύτερη από τον Παναθηναικό ο οποίος της άφηνε χώρο.Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη στο 49ο λεπτό όταν ο Γέντρισεκ σούταρε αλλά ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε την μπάλα.Στο 60ο λεπτό μετά από σέντρα του Κασάδο ο Γέντρισεκ πιάνει την κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε άουτ.Ο Ράσταβατς προκειμένου να ανανεώσει την μεσαία του γραμμή έβγαλε τον Κικέ Μπουλά για να βάλει τον νεαρό Φασίδη,ο οποίος στο 78ο λεπτό έβγαλε  σέντρα στον Γέντρισεκ ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Ξάνθη.Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναικός προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πάρει έστω και την τελευταία στιγμή την νίκη.Στο 90ο λεπτό  ο Δώνης πάσαρε στον Χιλιέμαρκ ο οποίος δεν πλάσαρε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει ψηλά άουτ.Στο 92ο λεπτό ο Κουντουριώτης με κεφαλιά έδωσε πάσα στον Χιλιέμαρκ ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς αλλά για μία ακόμη φορά δεν μπορούσε να τον κερδίσει.Το ματς έληξε 1-1 με τον Παναθηναϊκό να έχει 16 βαθμούς στην 10η θέση και η  Ξάνθη 18 βαθμούς στην 8η θέση.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:"Όταν κάνεις δέκα ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις γκολ και ο αντίπαλος με δυο βάζει ένα γκολ ενώ εμείς είχαμε τη μπάλα τι να πεις. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι. Με το αποψινό γκρουπ πιστεύω θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον".
ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ:"Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος πρώτα απ' όλα εμείς αλλάξαμε την εικόνα μας και τη στάση μας. Μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στην ισοφάριση". 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μεχία, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, Λουσέρο, Κίκε
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code