ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άνετα και ωραία,ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1

O Πλατανιάς υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για το πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής
του πρωταθλήματος.Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα,ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μαλεζάς ήταν αυτός που σκόραρε για τον ΠΑΟΚ με κοντινό πλασέ και διαμόρφωσε το 0-1,το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει την δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη φτάνοντας στους 31 βαθμούς την ΑΕΚ στην πρώτη θέση,ενώ ο Πλατανιάς παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς.
ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε την καθιερωμένη διάταξη με 4-2-3-1 με τους Πασχαλάκη στο τέρμα κεντρικούς αμυντικούς τους Μαλεζά και Βαρέλα ενώ στα άκρα βρίσκονται οι Κρέσπο και Μάτος αντίστοιχα.Στα χαφ βρίσκονται οι Κάνιας και Μαουρίτσιο ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Λήμνιο Πέλκα και Κάμπος.Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κουλούρης.Στον αντίποδα,ο Μανούελ Ρόκα παρέταξε τον Πλατανιά, με 3-4-1-2 με τον Κοκκάλα να είναι στο τέρμα, στην άμυνα να είναι οι Στάμου,Ντικάμονα και Καρυπίδης .Στην μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Σκαρντοβέλι,Αγγελόπουλος,Δημούτσος και Ούες.Δεκάρι είναι ο Ντεβέσα και επιθετική δυάδα είναι οι Παπανικολάου και Γκρζέλτσακ.
A'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε στο 4ο λεπτό όταν ο  Πιοτρ Γκζέλτσακ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κρατούσε διαρκώς την μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Πλατανιά ενώ ο Πλατανιάς ήταν πολύ απειλητικός στην κόντρα επίθεση.Στο 15ο λεπτό ο  Παπανικολάου έβαλε πλάτη τον Μάτος, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως  πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.Στο 40ο λεπτό σουτ του Μαουρίσιο έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε  δίπλα από το αριστερό δοκάρι.Μεγάλη φάση του ημιχρόνου ήταν αυτή του 44ο λεπτού όταν  μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, έπεσε και έδιωξε ο Κοκκαλάς. Η μπάλα κόντραρε στον Καρυπίδη, επωφελήθηκε ο Μαουρίσιο που έκανε το πλασέ από κοντά, έδιωξε όμως  πάλι ο κίπερ του Πλατανιά.Το ημίχρονο έληξε με μία κεφαλιά του Βαρέλα  να διώχνεται από τον Κοκκαλά.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στο 47ο λεπτό όταν μετά το  γύρισμα του Πέλκα από αριστερά, ο Λημνιός δεν κατάφερε να πλασάρει, η μπάλα έφτασε στον Κάνιας, ο οποίος σούταρε έχοντας φόρα, αλλά την έστειλε ψηλά άουτ.Η απάντηση του Πλατανιά ήταν η καρφωτή κεφαλιά του Ντικαμονά στο 47ο λεπτό.Στο 51ο λεπτό η προβολή του Κουλούρη απομακρύνθηκε από τον Κοκκαλά.Στο 56ο λεπτό ο  Κρέσπο σηκώθηκε για κεφαλιά, ο Μαλεζάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα,και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας το 0-1.Στο 59ο λεπτό ο Παπανικολάου έκανε σουτ αλλά έδιωξε ο Πασχαλάκης σε κόρνερ.Στο 60ο λεπτό  σέντρα του Πέλκα από δεξιά, κεφαλιά του Κρέσπο, μπλόκαρε σταθερά ο Κοκκαλάς. Στο 62ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν  ο  Πέλκας εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά, ο Μαουρίσιο σούταρε από το σημείο του πέναλτι, ο Κουλούρης έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας και ο Κοκκαλάς απομάκρυνε.Ο Λουτσέσκου θέλοντας να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή του πέρασε στο 64ο λεπτό τον Τσίμιροτ ο οποίος πήρε την θέση του Μαουρίσιο.Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν χωρίς επιτυχία να απειλήσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ.Στο 77ο λεπτό  σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήγε  πάνω στον Βάντερσον.Στα τελευταία δέκα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεζε για δεύτερο γκολ προκειμένου να κλειδώσει την νίκη.Δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σημαντικό τρίποντο στο φινάλε του πρώτου γύρου.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Μανουέλ Ρόκα: "Με στεναχωρεί η ήττα, γιατί βλέπω ότι έχουμε ελπίδες. Όποιος έρχεται, θα ματώνει, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Έχουμε μπροστά μας έναν γύρο. Με ικανοποιούν οι βαθμοί, όχι τα λόγια. Το κερί δεν πρέπει να σβήσει". 


Ραζβάν Λουτσέσκου: "Δεν μπορούμε να νικάμε όλα τα ματς 4-0 ή 5-0. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικό όταν δεν σκοράρεις, να έχεις πίεση για τη διαχείριση του αποτελέσματος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code