ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με στόχο να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης ο Ολυμπιακός


Η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:45, ΕΡΤ, COSMOTE SPORTS 2HD) στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" θεωρείται "τελικός" για την 3η
θέση του ομίλου, ήδη από το Σεπτέμβρη και την επικράτηση των Πορτογάλων στο Στάδιο "Καραϊσκάκης". Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων δε συζητείται τίποτα άλλο παρά μόνο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι, που εφόσον έρθει θα καταστήσει ισόβαθμες τις δύο ομάδες με 4 βαθμούς.

Βεβαίως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Στον Ολυμπιακό όμως υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδος τις πιθανότητες πρόκρισης.

Για τους γηπεδούχους που επίσης τα δίνουν όλα για όλα για να συνεχίσουν κι εκείνοι έστω στο Europa League, αναμένουμε Ρουί Πατρίσιο στο τέρμα και τους Πιτσίνι, Αντρέ Πίντο, Ματιέ και Κοεντράο στην άμυνα.
Στο κέντρο θα είναι οι Ουίλιαμ και Μπατάλια, με τον Μπρούνο Φερνάντες να είναι πίσω από τον Μπας Ντοστ. Στα άκρα θα παραταχθούν οι Μπρούνο Σέζαρ και Ζέλσον Μάρτινς.

Ο Τάκης Λεμονής από την πλευρά του αγωνιά για την κατάσταση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε, με τη συμμετοχή του στον αγώνα να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Πάντως ακόμα κι αν τα καταφέρει ο Βέλγος, δεν περιμένουμε να συμπεριληφθεί στη βασική ενδεκάδα. Οι επικρατέστεροι έντεκα για τον Ολυμπιακό είναι οι Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Μποτία και Κούτρης στην άμυνα, Ζιλέ, Ταχτσίδης και Ρομαό στον άξονα, ο Κώστας Φορτούνης σε ρόλο "ψευτοεννιαριού" και στα άκρα οι Καρσελά και Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα και την αγωνιστικότητα για να φύγει νικητής από τη Λισαβόνα, ωστόσο απέναντι του έχει μια εξαιρετική ομάδα που συνήθως ασκεί αφόρητη πίεση στον αντίπαλο όταν παίζει στην έδρα της. Αν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, στο οποίο περιμένουμε τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία, χωρίς να αιφνιδιαστεί ο Ολυμπιακός, τότε είναι στο χέρι των ερυθρόλευκων να αλώσουν το "Ζοσέ Αλβαλάδε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code