ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φήμες για Αντσελότι στην εθνική Ιταλίας!


Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ιταλικής ομοσπονδίας, ακόμη και αν εξασφαλιστεί η πρόκριση στο Μουντιάλ!

Η Ιταλία θα αναμετρηθεί σήμερα με την Σουηδία για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Οι «Ατζούρι» για να προκριθούν πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ 1-0 στην Σουηδία και η συμμετοχή τους στο Μουντιάλ βρίσκεται στον αέρα.

Ο νυν προπονητής της ομάδας, Τζιαν Πιέρο Βεντούρα δέχεται κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού η θέση του στον πάγκο της Ιταλίας θα θεωρείται -το λιγότερο- αβέβαιη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η ομοσπονδία της χώρας ψάχνει ήδη τον διάδοχο του Βεντούρα, με επικρατέστερο μέχρι στιγμής να είναι ο Αντσελότι. Μάλιστα, στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στη γείτονα χώρα αναφέρεται πως εξετάζεται σαν πιθανότητα να αναλάβει την ομάδα ακόμα και σε περίπτωση πρόκρισης στο Μουντιάλ! Τέλος, στη λίστα της ομοσπονδίας βρίσκεται και ο Αντόνιο Κόντε που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code