ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Suzie προειδοποιεί τον Toto: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει!


Η Susie Wolff, σύζυγος του Toto Wolff(επικεφαλή της Mercedes) πιστεύει ότι η μάχη του τίτλου του  παγκόσμιου πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοιχτή και αναμένει μια τεράστια μάχη για το φινάλε της σεζόν.

Η Susie Wolff δήλωσε στο Sky Italia:

“Ο Lewis είναι πολύ χαλαρός φέτος, και μπορείτε να δείτε ότι απολαμβάνει τη μάχη με τη Ferrari", 
"Τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα εναντίον του team mate του, πράγμα το οποίο είναι πάντα δύσκολο, τώρα είναι στην καλύτερη του μορφή."
"Κατά τη γνώμη μου, ο Vettel ήταν απλά άτυχος", δήλωσε.

"Η Ferrari έχει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και μπορώ να φανταστώ ότι ο αγώνας τίτλου θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι το τέλος. Όταν εξετάζετε πόσο πίσω σε εξέλιξη ήταν η Ferrari πέρυσι, ήταν μια μεγάλη ανάκαμψη.
"Θα είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί μερικές από τις επόμενες πίστες δεν είναι πίστες της Mercedes ή θα ταιριάζουν περισσότερο στη Ferrari", πρόσθεσε.
"Δεν είναι όπως πέρυσι όπου ήταν  αρκετά σαφές τι πρόκειται να συμβεί, έτσι νομίζω ότι θα δούμε μια τεράστια μάχη", δήλωσε η Susie.
O Toto Wolff μετά της συζύγου του, Susie.

Παρόλο που ο Lewis Hamilton έχει αυξήσει τη διαφορά του στους 59 βαθμούς, με τέσσερις αγώνες να απομένουν, κερδίζοντας στην Ιαπωνία, ενώ ο οδηγός της Ferrari αποχώρησε νωρίς αντιμετωπίζοντας και πάλι μηχανικό πρόβλημα, ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, είναι πιθανώς λιγότερο αισιόδοξος για τις πιθανότητες του Vettel από τη σύζυγο του, αλλά εφιστά την προσοχή αμέσως από το GP των ΗΠΑ και θέλει τους οδηγούς του να παραμείνουν επικεντρωμένοι στον αγώνα που έχουν μπροστά τους έτσι ώστε να μην χαθεί το βαθμολογικό προβάδισμα και κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.

Ο Hamilton ξέρουμε όλοι ότι δεν θα λάβει ανόητα ρίσκα για να σφραγίσει τον τίτλο νωρίτερα, ενώ στην Ferrari πιστεύουν και περιμένουν και μια δικιά του “ατυχία” ώστε να ανακάμψουν.

Αυτό πιστεύει και η Susie Wolff, ότι ο Vettel μπορεί ακόμα να πιέσει για τον τίτλο του 2017, παρά την “ασιατική παρωδία” του με την ομάδα της Ferrari στον αγώνα της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας και της Ιαπωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code