ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Roy Evans μιλάει για τη μεγαλύτερη του μεταγραφική απογοήτευση ως προπονητής της Liverpool

Ο πρώην προπονητής των Κόκκινων μιλάει για την προσπάθεια που έκανε να φέρει στην ομάδα ένα διεθνή Άγγλο αλλά τον σταμάτησε η διοίκηση.


Λίγες μέρες μετά από την αποκάλυψη πως ο Graeme Souness απέρριψε την ευκαιρία να αγοράσει τον Peter Schmeichel και τον Eric Cantona πριν πάρουν μεταγραφή στην Manchester United, ο Evans είπε μια παρόμοια ιστορία για τοv ποιον θα μπορούσε να είχε φέρει στο Anfield.

Ο Evans, ο οποίος ήταν προπονητής των Κόκκινων τα χρόνια μεταξύ 1994-1998, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να αγοράσει τον Teddy Sheringham όταν ήταν 27 χρονών, πριν τελικά μετακομίσει στην United το 1997, όπου κέρδισε τρεις τίτλους της Premier League, το FA Cup το 1999, όπως και το Champions League την ίδια χρονιά.

Ο Evans έσπασε το ρεκόρ μεταγραφών του συλλόγου το 1995 όταν αγόρασε τον Stan Collymore από την Nottingham Forrest για £8,5 εκατομμύρια και επίσης έδωσε στον τότε έφηβο Michael Owen το ντεμπούτο του το 1996 - αλλά εξακολουθεί να λυπάται για την αποτυχία του να αγοράσει τον Sheringham από την Tottenham.

Μιλώντας στο Liverpool Way, ο Evans είπε: "Μεγαλύτερη μεταγραφική λύπη; Θα έλεγα τον Teddy Sheringham.”

"Ήταν μια απόφαση της διοίκησης να μην τον αγοράσουμε λόγω της ηλικίας του.”

"Νόμιζαν στην ηλικία των 27 ετών ότι ήταν πια πολύ μεγάλος.”

"Δεν ήταν πολύ μεγάλος για να παίξει, αλλά πολύ μεγάλος για να είναι μια καλή επένδυση. Συνέχισε να παίζει μερικά χρόνια με την Man United και στη συνέχεια πίσω στη Tottenham και ήταν πολύ επιτυχημένος.”

"Μίλησα με τον Teddy πριν από αυτό και ήθελε να έρθει, ήταν απλώς μια απόφαση της διοίκησης και ως προπονητής απλά πρέπει να το δεχτείς.”

"Ήταν μια δίκαιη απάντηση, απλώς θεώρησαν ότι δεν ήταν σωστό, αν και αποδείχθηκαν λανθασμένοι από τον τρόπο που ο Teddy έπαιξε για την United.”


“Απλά πρέπει να το δεχτείς."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code