ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Joe Gomez – “Oι οπαδοί της Liverpool με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές”

Ο αμυντικός των Κόκκινων είναι ευγνώμων για τους οπαδούς που του έχουν συμπαρασταθεί κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου.


Ο Joe Gomez είναι ευγνώμων στους Kopites που συμπαραστέκονται στην ομάδα του Jurgen Klopp αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι Κόκκινοι μπαίνουν στο αποψινό παιχνίδι με την Maribor, έχοντας μόνο μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Αλλά ο νεαρός αμυντικός λέει ότι το χειροκρότημα που δέχθηκαν οι παίχτες στο τέλος του ματς το Σάββατο με την Μanchester United δείχνει ότι οι οπαδοί γνωρίζουν πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

"Είναι απογοητευτικό γι' αυτούς και είναι απογοητευτικό και για εμάς, αλλά ακούσατε μετά το παιχνίδι το Σάββατο ότι ακόμα έχουμε την υποστήριξη τους", δήλωσε ο Gomez στην ECHO.

"Μας υποστηρίζουν και είμαστε ευγνώμων γι' αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί.”

"Σε γενικές γραμμές, οι εμφανίσεις μας ήταν καλές αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε".

Ο Gomez, ο οποίος είναι στη διάθεση του Klopp μετά την τιμωρία του στο ματς με την Spartak Moscow, επιμένει ότι η πίστη της ομάδας στον εαυτό της δεν έχει επηρεαστεί από την επανειλημμένη αποτυχία τους να κερδίσουν παιχνίδια στα οποία έχουν κυριαρχήσει.

αυτοπεποίθηση μας δεν είναι ζήτημα. Σίγουρα δεν νιώθουμε ότι έχουμε κερδίσει μόνο 1 στα 8", δήλωσε ο Gomez.

"Δεν είναι ότι δεν έχουμε παίξει καλά. Είναι απλά ένα χαζό γκολ που έχουμε δεχτεί εδώ και εκεί.”

"Πρέπει να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε σε αυτό που κάνουμε σωστά και να προχωράμε μπροστά. Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.”

"Έχουμε απογοητευτεί και από τα δύο παιχνίδια του Champions League μέχρι στιγμής. Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει τη Sevilla και ίσως να είχαμε κερδίσει και στη Ρωσία.”

"Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες εναντίον της Maribor για να βελτιώσουμε τη θέση μας στον όμιλο. Είμαστε ακόμα σε μια καλή θέση".

Ο Gomez έπαιξε καλά ως δεξί μπακ εναντίον της United και πιστεύει ότι η αμυντική προσέγγιση του Jose Mourinho ήταν ένα κομπλιμέντο για την ομάδα του Klopp.

"Όποιος έρχεται στο Anfield ξέρει ότι δεν πρόκειται να έχει εύκολο έργο", είπε.

"Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως μια κορυφαία ομάδα και με την επίθεση που έχουμε, οι ομάδες παίζουν αμυντικά εναντίον μας.”

“Αυτό έκανε και η United. Κυριαρχήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε.”

"Παίξαμε καλά και είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα που πήραμε από τον αγώνα.”


"Νόμιζα ότι αμυνθήκαμε πολύ καλά. Η United είναι σε πολύ καλή φόρμα και έχει δείξει την επιθετική της ικανότητα αυτή τη σεζόν, αλλά η αμυνά μας το χειρίστηκε καλά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code