ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Alex Oxlade-Chamberlain παραδέχεται ότι ακόμα μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool

Η μεταγραφή του καλοκαιριού ‘πρέπει να βελτιωθεί και άλλο’ μετά από το πρώτο του γκολ για τους Κόκκινους εναντίον της Maribor.


Ο Alex Oxlade-Chamberlain παραδέχεται ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να εξοικειωθεί με τη ζωή στη Liverpool, παρά το γεγονός πως σκόραρε το πρώτο του γκολ.

Ο Άγγλος διεθνής σκόραρε το πρώτο του γκολ για τη νέα του ομάδα, όταν ήρθε από τον πάγκο στη νίκη της Liverpool με 7-0 εναντίον της Maribor στη Σλοβενία για το Champions League.

O Oxlade-Chamberlain δεν έχει βρει ακόμα την φόρμα του μετά την άφιξή του από την Arsenal για £35 εκατομμύρια την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο.

Και ο 24χρονος λέει ότι συνεχίζει να προσαρμόζεται στις μεθόδους του Jurgen Klopp.

"Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό μέρος της σεζόν", δήλωσε ο Oxlade-Chamberlain.

"Όλοι αγωνίζονται για μια θέση στην ομάδα, είμαι έτοιμος για κάθε ευκαιρία που θα μου δωθεί.”

"Πρέπει να βελτιωθώ και να μάθω το στυλ παιχνιδιού εδώ και έπειτα κάθε φορά που θα μου δίνεται κάποια ευκαιρία, ελπίζω να την αρπάξω".

Μιλώντας στο BT Sport, ο Oxlade-Chamberlain πρόσθεσε: “Νομίζω ότι ξεκινήσαμε με τη σωστή ένταση, ο προπονητής είπε ότι θα ήταν δύσκολο.”

"Μας πίεζε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αισθάνομαι ότι κάθε εβδομάδα έχουμε πολλά γκολ που μπορούμε να σκοράρουμε, αλλά απλά δεν έχει γίνει το κλικ.”


"Αλλά αν συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, θα σκοράρουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code