ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματς ροντέο στα Πηγάδια,ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ 1-1


Στο πλαισίο της 7ης αγωνιστικής η Ξάνθη υποδέχτηκε στα Πηγάδια
την ΑΕΚ.Ένα ματς  το οποίο είχε πολύ ένταση, πολλά νεύρα,δύο κόκκινες κάρτες και πολλές κίτρινες.Το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1.Το σκορ άνοιξε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Μπρίτο στο 41λεπτό.Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό με τον Βράνιες.Η ΑΕΚ παραμένει στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς,ενώ η Ξάνθη έμεινε στην 7η θέση με 10 βαθμούς.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η άεκ είχε τις ευκαιρίες,η Ξάνθη το αποτέλεσμα
 Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο  προκειμένου να ανοίξει το σκορ από νωρίς.Στο 2ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ ο Σιμόες πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 10ο λεπτό ο Κίκε γύρισε στον Μπρίτο, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.Στα επόμενα λεπτά είχαμε παρά πολύ νευρικότητα και από τις δύο ομάδες.Η ΑΕΚ αδυνατούσε να βρει χώρις στην αντίπαλη εστία ενώ η Ξάνθη είχε μία εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν άφηνε χώρους στους παίκτες της Ένωσης.Στο 34ο λεπτό ο  Γκάλο έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Ζίβκοβιτς με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.Στο 40ο λεπτό μετά από ένα φάουλ που έκανε ο Γαλανόπουλος, ο Μπρίτο εκτέλεσε ένα εξαιρετικό φάουλ αφήνοντας άγαλμα τον Ανέστη και γράφοντας το 1-0 για την Ξάνθη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρονού ήταν το γυριστό σουτ το Μάνταλου στο 43ο λεπτό το οποίο κατέληξε άουτ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Δημιουργούσε πολλές  ευκαιρίες η ΑΕΚ, 2 αποβολές για την Ξάνθη
Η ΑΕΚ  στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά από το πρώτο με κύριους εκφραστές τους Λιβάγια,Μάνταλο,Χριστοδουλόπουλο.Στο 47ο λεπτό ο μάνταλος έκανε την σέντρα ο Λάζαρος έπιασε την κεφαλιά, ο Ζίβκοβιτς όμως για ακόμη μία φορά πραγματοποίησε  μία εντυπωσιακή απόκρουση.Ήταν ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο ενώ η Ξάνθη βασίζομενη για ακόμα μία φορά στην άμυνα της κλέινονταν πίσω  και κάλυπτε τους χώρους.Στο 55ο λεπτό η ισορροπίες στο ματς άλλαξαν όταν ο Φλίσκας αντίκρυσε δεύτερο κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αραούχο.Στην εκτέλεση φάουλ που ακολούθησε ο Λάζαρος  έστειλε την μπάλα πάνω στον Ζίβκοβιτς.Η ΑΕΚ θέλησε να εκμεταλλευτεί την αποβολή δεν δημιούργησε όμως ουσιαστική ευκαιρία στα καρέ του Ζίβκοβιτς.Στο 72ο λεπτό ο Σβάρνας αποβάλλεται για φάουλ πάνω στο Λιβάγια,με την Ξάνθη να παίζει με εννιά παίκτες.Στο 78ο λεπτό ο Μπακασέτας πραγματοποίησε σουτ στην κίνηση το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 82ο λεπτό, ο Λιβάγια σούταρε με την μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι.Στο 88ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Μάνταλου,ο οποίος γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Βράνιες με πλασέ απ' το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παραμένουν ισόπαλες.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Κίκε, Μπρίτο, Ρότσε.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Μανόλο Χιμένεθ: "Δεν είναι πρόβλημα, ήταν ατυχία. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα. Δεν θα μπορούσε λιγότερα ο αντίπαλος απ' το να πάρει το βαθμό, παίζοντας με 11, με 10, με 9 παίκτες. Το πρόβλημα δεν είναι αντίπαλος. Άλλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Νομίζω πως σήμερα ήμασταν πολύ ανώτεροι απ' την Ξάνθη. Θα ήταν δειλία να πούμε πως παίξαμε καλύτερα, όταν η Ξάνθη έμεινε με 9"
Μίλαν Ράσταβατς: Ύστερα από ένα τέτοιο ματς, το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πήραν αυτό το αποτέλεσμα κάτω απ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες",

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code