ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ιστορική" νίκη για τη Λαμία, 1-0 τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ

Στο πρώτο της παιχνίδι στη φυσική της έδρα η Λαμία είχε τη συνταγή της επιτυχίας και επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου χάρη σε γκολ του Μπλάζιτς στο 78'. Τις φάσεις τις είχε ο Πανιώνιος, την ουσία όμως η Λαμία, που υποχρέωσε τους κυανέρυθρους στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Ο "Ιστορικός" ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μισό του αγώνα, μην κατορθώνοντας να μετουσιώσει τις σπουδαίες ευκαιρίες του σε γκολ εξ' αιτίας του πολύ καλού και σήμερα Παπαδόπουλου. Ο γκολκίπερ της Λαμίας εξουδετέρωσε τις προσπάθειες του Μασούντ στο 2', του Γεσίλ στο 12' και στο 21' και του Σπιριντόνοβιτς στο 28' και στο 45'.

Η Λαμία, από τη μεριά της δεν απείλησε επιθετικά, με εξαίρεση την εκτέλεση φάουλ του Πίτι στο 30'. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 20', όταν ο Ακόστα έκανε το σουτ και ο Βλάχος έδιωξε τη μπάλα με το χέρι. Ο Μπάμπης Τεννές δεν ήταν ευχαριστημένος από αυτά που έβλεπε και στο 34' προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Κουτρομάνο με τον Βουό.

Το πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε με φρενήρη ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Στο 46' ο Μασούντ σούταρε αλλά ο Αναστασιάδης απομάκρυνε στη γραμμή, στο 53' ο Λάμπρου μοίρασε στον Βλάχο που σούταρε από τα δεξιά αλλά ήταν άστοχος, ενώ στο 54' η Λαμία κέρδισε φάουλ, το οποίο ανέλαβε ο Πίτι, βρήκε τον Μπλάζιτς και εκείνος έκανε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, που αναχαιτίστηκε από εξαιρετική επέμβαση του Κότνικ.

Η Λαμία είχε αναθαρρήσει και στο 61' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά το πλασέ του Παντελιάδη εξουδετερώθηκε από τον Κότνικ. Στο 64' ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Σπιριντόνοβιτς, στην επαναφορά ο Γεσίλ βρήκε το δοκάρι, αλλά υποδείχθηκε ορθώς σε θέση οφσάιντ. Φρέσκα πόδια στο 66' από τον Γρηγορίου, που έριξε στο ματς Σιώπη και Μασούρα στις θέσεις των Σαββίδη - Λάμπρου.

Φτάσαμε εν τέλει στο 78ο λεπτό για να έρθει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Μπλάζιτς είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά από απομάκρυνση του Μπανανά, εξαπέλυσε έναν κεραυνό και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το 1-0. Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο στο 80' όταν ο Γκιοατά αποβλήθηκε για φάουλ στον Βασιλαντωνόπουλο.

Στην πρώτη της παράσταση λοιπόν στη μεγάλη κατηγορία μπροστά στο κοινό της η Λαμία πέτυχε μια μεγάλη νίκη, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον

Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Ν. Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος (34' Βουό), Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (75' Φράγκος), Πίτι (68' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος (87' Κάργας), Σαββίδης (66' Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (66' Μασούρας), Γεσίλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code