ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκλεισε χάντμπολ η ΕΡΤ, σε συζητήσεις για μπάσκετ και βόλεϊ!


Η ΕΡΤ είναι έτοιμη να δημιουργήσει νέο κανάλι που θα είναι μόνο αθλητικό και κλείνει συμφωνίες για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της.

Πριν από λίγες μέρες η Δημόσια Τηλεόραση έκλεισε συμφωνία με την ΟΧΕ για να μεταδίδει αγώνες από το φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier. Ύστερα από αυτή την συμφωνία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει και τα πρωταθλήματα του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Όσον αφορά το μπάσκετ, η ΕΡΤ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,7 εκατ. ευρώ στον ΕΣΑΚΕ για να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων (πλην του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που έχουν συμβόλαιο με τη COSMOTE TV). Η απάντηση του ΕΣΑΚΕ φαίνεται πως θα είναι θετική και η οριστική απάντηση θα δοθεί μέσα στην εβδομάδα.

Στο βόλεϊ η NOVA έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και η ΕΡΤ επιθυμώντας να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League.

Η ΕΡΤ έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα της Football League για τη νέα σεζόν, θα δείχνει έναν αγώνα κάθε αγωνιστικής στο Champions League, ενώ τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει και για το Κύπελλο Ισπανίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code