ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκησε με σβηστές μηχανές ο Παναθηναϊκός

Οι «Πράσινοι» κατάφεραν και πήραν την νίκη με 1-0 κόντρα στον πολύ καλά στημένο Απόλλων Σμύρνης, με τέρμα του Άλτμαν στο 32ο λεπτό. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Χίλιεμαρκ για τον Παναθηναϊκό, πολύ άσχημο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ουζουνίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει τον ρυθμό, ωστόσο οι παίκτες του Απόλλων ήταν εξαιρετικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά δεν άφηναν τους γηπεδούχους να τους απειλήσουν. Στο 16΄ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, με τον Λουντ να ελίσσεται μέσα στην περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Τσόβιτς. Στο 26΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, με τον Χουλτ να σεντράρει όμορφα, τον Χίλιεμαρκ να βρίσκεται μόνος του στην περιοχή, ωστόσο το σουτ πέρασε ψηλά άουτ. Στο ίδιο λεπτό υπήρξε και τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές.

Στο 32ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, με τον Χίλιεμαρκ να εκτελεί το κόρνερ και τον Άλτμαν με ωραία κεφαλιά να διαμορφώνει το 1-0. Στο 38ο λεπτό ήταν η σειρά του Απόλλων να απειλήσει, με τον Ντάσιο να κάνει την σέντρα από τα δεξιά, τον Σιατραβάνη να είναι έτοιμος να εκτελέσει τον Βλαχοδήμο στο πρώτο δοκάρι και τον Κολοβέτσιο να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 41΄ ο Χίλιεμαρκ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 45΄ οι «Πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Άλτμαν να βγάζει την ομάδα στην αντεπίθεση, έδωσε στον Χίλιεμαρκ, αυτός σούταρε αλλά και πάλι ο Τσόβιτς είπε «όχι».

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ελαφριά Ταξιαρχία» μπήκε δυναμικά και μόλις στο 47΄ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Μπαμπιάρζ να βγαίνει τετ-α-τετ, ωστόσο ο Βλαχοδήμος με εξαιρετική έξοδο κατάφερε να το αποσοβήσει. Στο 51΄ ήρθε η άμεση απάντηση του Παναθηναϊκού, με τον Άλτμαν να τραβάει πάνω του πολλούς παίκτες, έδωσε στον Λουτσιάνο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σούταρε, με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Μετά από τη φάση του Λουτσιάνο ο ρυθμός του παιχνιδιού πάγωσε, οι γηπεδούχοι έκαναν συνεχόμενα λάθη στις μεταβιβάσεις τους και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 71΄ υπήρξε νέο τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές, λόγω της ζέστης που επικρατεί. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και με την είσοδο των Σιλά και Τσάβες έγινε πιο απειλητικός. Στο 81΄ οι «Πράσινοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Χίλιεμαρκ, ο Σουηδός μέσος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ωστόσο η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Άλτμαν να είναι και πάλι πρωταγωνιστής της φάσης. Η φάση προήλθε από στημένη μπάλα, ο Ισραηλινός φορ βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (Σιλά 73΄), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (Λουτσιάνο 46΄), Μόλινς (Τσάβες 65΄)

Απόλλων Σμύρνης: Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (Μάατσεν 61΄), Αλμπάνης (Ελμπάζ 77΄), Καστιγιέχος, Μπιτζιμιν, Βαλλιάνος (Μενδρινός 73΄)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code